Ons assortiment 

Binnen ons assortiment vallen verschillende categorieën, vol producten die wij dagelijks creëren en diensten die wij graag voor u uitvoeren. Hieronder vind je deze categorieën, klik om meer producten binnen de verschillende categorieën te zien. Denk hierbij aan verpakkingen, showcards en displays. 

Maatwerk 

Naast ons bovengenoemde assortiment zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van maatwerk. Hieronder leggen we je graag wat meer uit over ons maatwerk. 

DSC_0261.JPG

Ons assortiment drukwerk

Winnubst levert verschillende soorten drukwerk en biedt daarmee voor vrijwel alle wensen een oplossing. Ons uitgebreide assortiment wordt regelmatig groter doordat wij nieuwe producten ontwikkelen als daar vraag naar is. We kunnen al onze producten in grote hoeveelheden leveren en omdat wij de productie zelf uitvoeren garanderen wij een hoge kwaliteit en een nette afwerking.

 

Pakkende ontwerpen

De ontwerpen worden meestal in overleg met de opdrachtgever gemaakt. Het idee wordt vervaardigd naar een ontwerp dat bij het artikel past. Wij ontwerpen onze artikelen zowel voor nieuwe producten als voor bestaande producten.

Om nieuwe producten onder de aandacht te brengen is promotiemateriaal een uitstekende optie. Nieuwe producten worden opvallend gepresenteerd aan uw doelgroep door mooie verpakkingen, verzenddozen of displays. Zo wordt er naamsbekendheid gecreëerd en dankzij pakkend promotiemateriaal krijgt uw doelgroep een positief gevoel bij uw product.

Ook voor bestaande producten ontwikkelen wij regelmatig promotiemateriaal. Vaak is er vraag naar een vernieuwend ontwerp met een frisse blik. Dat kan bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe doelgroep moet worden aangetrokken of als het uiterlijk van de producten verandert.

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst