top of page

Afbeelding

Bescherm jouw waardevolle POS materiaal 

Ben jij op zoek naar een manier om jouw producten te beschermen tijdens transport en opslag? Winnubst biedt de oplossing! Onze robuuste en duurzame verpakkingen zorgen ervoor dat jouw producten in perfecte staat aankomen bij jouw klanten. Door te kiezen voor Winnubst, investeer je in de kwaliteit en veiligheid van jouw bedrijf. Maak nu de slimme keuze en bescherm jouw producten met Winnubst verpakkingen.

Waarom beschermdozen?

Verzenddozen zijn de ideale oplossing voor het beschermen van uw waardevolle posmateriaal tijdens transport. Of het nu gaat om kwetsbare producten of gevoelige documenten, onze verzenddozen bieden de perfecte bescherming tegen stoten en krassen.

Afbeelding

Afbeelding

Beschermdozen op maat

Onze verzenddozen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en vormen, zodat u altijd de perfecte oplossing kunt vinden voor uw specifieke verzendbehoeften. Of u nu kleine producten verzendt of grote, onhandige objecten, wij hebben de juiste doos voor u. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om verzenddozen op maat te maken, zodat u zeker weet dat uw producten perfect passen en optimaal beschermd zijn tijdens het transport.

Point of Sale materiaal op maat

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. 

Afbeelding

contactformulier - sieradenpagina
bottom of page