Geschenkverpakking

Bierverpakking op maat

Blikbierverpakking

Bierdraagtray

Bierverpakking bedrukt - bierverpakking karton
Bierverpakking De Naeckte Brouwers
Bier blikverpakkingen bedrukt
Biedrager Kugi

Val op met jouw unieke bierverpakking

Met jouw speciale bierverpakking val je extra op! Wij bedrukken jouw bierdoos op maat. Wij zijn de ideale partner om samen met jouw deze bedrukte kartonnen bierverpakking te maken. Van ontwerp en design tot het produceren, vullen en verzenden.

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Eigen productie in Nederland

Op maat gemaakt

Vanaf 100 stuks

Eiber_image1.jpeg
Eiber_Image2.jpeg
Eiber_Image4.jpeg
Bierverpakkingen van karton - gekleurd

Giftbox bierverpakking

Een giftbox is leuk om te krijgen en te geven.  Ontwerp een unieke en opvallende bierverpakking, zodat jouw klanten geen cadeaupapier meer nodig hebben. Maak van jouw giftbox verpakking een uniek biercadeau.

Een sixpack bierverpakking is ideaal voor 2 tot 6 flesjes. Of je nou 6 verschillende speciaalbieren of allemaal dezelfde biertjes in een bierverpakking stopt: bij ieder speciaalbier past een eigen design! 
WhatsApp Image 2021-12-20 at 16.47.24 (3).jpeg
WhatsApp Image 2021-12-20 at 16.47.24 (5).jpeg

Bierverpakkingen voor jouw bierglas

Een kartonnen bierverpakking kan jij personaliseren. Een bierverpakking kan in combinatie met jouw unieke bierglas in een giftbox verpakking. De bierverpakkingen zijn mogelijk van 4 tot 8 bierflesjes in combinatie met een bierglas. Wil jij liever meer of minder bierflesjes in een bierverpakking? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Bierverpakking De Naeckte Brouwers

Bier blikverpakkingen
op maat

Naast bierverpakkingen voor jouw bierfles produceren wij ook verpakkingen voor jouw bierblikken. Met jouw bedrukking is er ruimte een extra boodschap toe te voegen aan het speciaalbier.
8EF94806-E28C-494C-88DB-E2401B86E985.jpeg
Bier blikverpakkingen bedrukt

Blikverpakkingen voor elke soort blikbier

Een blikbierverpakking is geschikt voor 4 tot 8 bierblikken. De blikbierverpakking zijn er in de maten voor blikbieren: 0,33 liter, 0,44 liter en een halve liter. Liever een andere hoeveelheid? Daag ons uit en wij denken met jouw mee voor jouw blik bierverpakking.

Bierverpakkingen op maat

Zijn jouw klanten al een echte speciaalbier fan geworden? Verras je klanten met deze extra grote verpakking met jouw eigen unieke en opvallende design. 
Bierverpakking bedrukt
Bierverpakking bedrukt
Bierverpakking kartonnen

Bierdragers 

Een bierdrager of biertray verpakking is de ideale manier om vier van jouw speciaalbieren te verpakken. Het is gemakkelijk mee te nemen naar het strand, een feestje of een andere gelegenheid. Een bierdrager is een duurzame giveaway die opvalt tussen de andere verpakkingen. Geef jouw speciaalbier nog meer waarde met een opvallende biertray.
Biedrager Kugi

Bedrukte bierdozen

Bierverpakking bedrukt - bierverpakking karton
De kartonnen bierdoos verpakking is gemaakt van golfkarton, waardoor deze extra stevig is en makkelijker te verzenden. Wij bedrukken jouw bierdoos op maat. De bierdoos verpakking is ideaal voor grotere aantallen flesjes. Mogelijk van 8 tot 24 bierflesjes. 
Bedrukte bierdoos
Wij maken jouw bierdozen van karton. Met eigen logo en persoonlijke opmaak. Stevig, te gebruiken als bierverzenddoos. Wij denken met je mee voor de mogelijkheden. Stevig, op maat gemaakt en passend bij jouw unieke biermerk.

Point of Sale materiaal op maat

Promotiemateriaal bier - Amsterl
Point of Sale materiaal bier
Liever ander Point of Sale materiaal van karton? Van een shelf display, plafondhangers tot een gezellige tafelkaart. Bekijk ander Point of Sale materiaal bij ons assortiment en doe inspiratie op.
Onze levertijden zijn kort. Te bestellen vanaf kleine oplages. De verpakkingen zijn gemaakt van stevig karton. Wij werken altijd samen.
Biermagazine.jpg

Meer inspiratie?
Bekijk ons biermagazine

Bekijk ons inspiratie magazine vol unieke bierverpakkingen.