top of page

Maak jouw doos extra speciaal met een lintsluiting

Maak een geschenkdoos nog specialer met een lintsluiting. Een doos met lint is niet alleen functioneel, maar voegt ook nog een vleugje elegantie toe aan je product.
Ook is een doos met lintsluiting een duurzaam alternatief voor de magneetdoos en ook nog eens erg mooi. 
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Waarom een doos met lintsluiting?

Een doos met lint is een duurzaam alternatief voor de magneetdoos. Het lint zorgt voor een mooie afwerking en maakt het uitpakken van de doos een feestelijke ervaring. Daarnaast biedt de doos met lintsluiting ook een praktische functie, het zorgt voor een goed gesloten doos zodat de producten beschermd blijven. 
20231206_153828101_iOS.jpg
20231206_153245067_iOS.jpg

Een bedrukte doos met lint

Bij Winnubst maken we dozen zoals jij dat wil. Wij bedrukken de doos in de stijl van jouw merk of product. Benieuwd of wij kunnen wat jij wil laten maken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met jou mee!

Dozen met lint op maat 

Bij Winnubst maken wij jouw doos met lint volledig op maat en geheel zoals jij dat wil. We begrijpen dat elke klant zijn eigen stijl heeft, daarom bieden wij de mogelijkheid om de dozen volledig op maat te laten maken. Kies het ontwerp, het materiaal en het lint dat precies bij jouw merk past. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

image00045.jpeg
Contactformulier
bottom of page