Dozen

Een mooie verpakking is minstens zo belangrijk als de inhoud en is een essentiële start van de klantbeleving. Wij zijn goed in het creëren van deze positieve eerste indruk.


Van een standaard verzenddoos tot een doos met een prachtig uitgestanst interieur, onze specialiteit ligt in het maken van dozen op maat. Elk product is anders en vraagt om een specifieke verpakking: de uitstraling, het materiaal, de maat en het interieur. Of je nu een T-shirt, een biertje of een tube zalf wilt verpakken, wij hebben een passende oplossing. Samen kunnen we de perfecte doos bedenken en produceren. Wij hebben oneindige voorbeelden en ideeën en denken graag met jou mee! Ook voor kleine aantallen kun je bij ons terecht.

Wij hebben standaard verzenddozen ontwikkeld waarmee je jouw product kunt verzenden. Deze dozen zijn er in verschillende maten, kleuren en diktes. Wij leveren blanco dozen, maar je kunt ook bij ons terecht voor een bedrukte verpakkingsdoos. Een bedrukte doos geeft het product direct een bijzondere uitstraling, waarmee jouw klant de doos met een positieve eerste indruk in ontvangst neemt. 


Wij zorgen ervoor dat je de juiste doos krijgt voor het verzenden van jouw product. Een doos die tegen een stootje kan en zorgt dat het product intact blijft. Benieuwd hoe jouw product beter kan opvallen? Wij wijzen jou graag de weg.

1/1

Winnubst is specialist in het maken van dozen op maat, vandaar dat we al jaren verpakkingsdozen voor Heineken, Jägermeister, 7UP, G-Star en Colgate maken.

Al meer dan 35 jaar maken wij verpakkingsdozen op maat, deze ervaring zetten wij graag in voor jou. Voor grote en kleine aantallen. Wij zorgen voor een uitstekende kwaliteit. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bel dan naar 075-614 2525 of mail naar info@winnubstbv.nl. Wil je liever wat ideeën opdoen in onze showroom? Dan staat er een kopje koffie voor je klaar.

GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • Pinterest
  • b-facebook

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst