Een doos die net zo mooi is als de inhoud

Wij zijn goed in het creëren van de positieve eerste indruk. Een mooie verpakking is minstens zo belangrijk als de inhoud. Een mooie verpakking is een essentiële start van de klantbeleving. Winnubst Grafische Afwerking is een specialist in het maken van dozen op maat. Wij maken niet voor niets al jaren verpakkingsdozen voor Heineken, Jägermeister, 7-UP, G-Star en Colgate.

Show More

Een standaard doos of een doos op maat laten bedrukken?

Wij leveren alle soorten en maten dozen. Van een standaard verzenddoos tot een doos met een prachtig uitgestanst interieur. Onze specialiteit is het maken van dozen op maat. Elk product is weer anders en vraagt om een specifieke verpakking; de uitstraling, het materiaal, de maat en het interieur. Of u nu een t-shirt, een biertje of tube zalf wilt verpakken, wij hebben een passende oplossing. De vormgeving van de doos laten we aan u over maar de afwerking is in goede handen bij ons. Samen kunnen we de perfecte doos bedenken en produceren. Wij hebben tal van voorbeelden en ideeën en denken graag met u mee! Ook voor kleine aantallen kunt u bij ons terecht.

Verzenddozen

Wij hebben standaard verzenddozen ontwikkeld waarmee u uw product kunt verzenden. Deze dozen zijn er in verschillende maten, kleuren en dikte. Wij leveren blanco dozen, maar u kunt bij ons ook terecht voor een bedrukte verpakkingsdoos. Een bedrukte doos geeft uw product direct al een bijzondere uitstraling, hiermee zal uw klant de doos met een positieve eerste indruk in ontvangst nemen. Daarnaast heeft het een positieve invloed op uw naamsbekendheid. Een verzenddoos moet beschermen en dient van stevig karton te zijn. Wij zorgen ervoor dat u de juiste doos krijgt voor het verzenden van uw product, een doos die tegen een stootje kan en zorgt dat het product intact blijft. Benieuwd hoe uw product beter kan opvallen? Wij wijzen u graag de weg.

Verpakkingsdozen op maat

Al meer dan 30 jaar maken wij verpakkingsdozen op maat, deze ervaring zetten wij graag in voor u. Voor grote en kleine aantallen. Wij zorgen voor een uitstekende kwaliteit. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel dan naar 075-614 2525 of mail naar info@winnubstbv.nl. Wilt u liever wat ideeën opdoen in onze showroom? Dan staat er een kopje koffie voor u klaar.

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen.

Naast dozen maken we ook Folderbakjes, Handling en Koffers

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst