Kom eens bij ons proeven

Naast lekkere koffie hebben we een uitgebreide showroom en geven we je graag een indruk van onze productielocatie. Ook kunnen we je meer vertellen over de toepassingsmogelijkheden van verschillende materialen, de productiemogelijkheden en laten we je zien welke oplossingen wij in het verleden hebben bedacht. Een interessante ervaring die je kunt gebruiken ter inspiratie voor het creëren van jouw verpakkingen, tafelkaarten showcards of displays.

Wil jij komen proeven? Bel naar 075-6142525 voor een afspraak.

Maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van producten op maat. Maatwerk is in verhouding iets duurder dan een standaard product maar hiervoor krijgt u dan ook precies wat u zoekt. Wij denken graag met u mee om uw idee tot uitvoering te brengen en gaan elke uitdaging aan, stelt u ons op de proef?

 

Ronald is onze specialist in het bedenken van uw maatwerk product.  Hij tovert uw idee om in de mooiste modellen en laat u zo zien welke mogenlijkheden er zijn. Ronald komt graag bij u langs voor een gesprek om ervoor te zorgen dat uw idee gerealiseerd wordt. 

U kunt Ronald bereiken door te bellen naar 075-6142525 of een e-mail te sturen naar ronald@winnubstbv.nl

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst