top of page

Een bordspel of speldoos maken

Wil jij een bordspel, memory, een kaartspel of een ander soort game? Wij produceren en bedrukken jouw spel! 
DSC_6506(PNG).png
spellen
Wij maken jouw sixpack verpakking van karton. Stevig, op maat gemaakt en passend bij jouw unieke biermerk.

Een bordspel

Een sixpack verpakking is ideaal voor 2 tot 6 bierflesjes. Of je nou 6 verschillende speciaalbieren tot allemaal dezelfde biertjes in een verpakking stopt: bij ieder speciaalbier past een eigen design! 

Spellen voor de retail

Een giftbox is leuk om te krijgen en te geven.  Ontwerp een unieke en opvallende verpakking, zodat jouw klanten geen cadeaupapier meer nodig hebben. Maak van jouw giftbox verpakking een uniek cadeau.
Wij maken jouw giftbox verpakking van karton. Met eigen logo en persoonlijke opmaak. Wij denken met je mee voor de mogelijkheden. 
DSC_6501(PNG).png
Bierdoos
Bierverpakking - bierdoos

Een spel als geschenk

Zijn jouw klanten al een echte speciaalbier fan geworden? Verras je klanten met deze extra grote verpakking met jouw eigen unieke en opvallende design. De bierdoos verpakking is ideaal voor grotere aantallen flesjes. Mogelijk van 8 tot 24 bierflesjes. 
De kartonnen bierdoos verpakking is gemaakt van golfkarton, waardoor deze extra stevig is en makkelijker te verzenden.
Overg
spellen

Memory

Wij maken gebruik van tientallen soorten karton, waardoor er altijd iets voor jou bij zit. Wij denken mee om een unieke vormgeving te ontwikkelen. 
Geen bierdrinker, maar een echte wijndrinker? Of heb je liever iets sterkers? Voor iedere fles hebben wij een unieke verpakking. Geen uitdaging is te groot voor ons.

Point of Sale materiaal

Liever ander Point of Sale materiaal van karton? Van een shelf display, plafondhangers tot een gezellige tafelkaart. Bekijk ander Point of Sale materiaal bij ons assortiment en doe inspiratie op.
Onze levertijden zijn kort. Te bestellen vanaf kleine oplages. De verpakkingen zijn gemaakt van stevig karton. Wij werken altijd samen.
POS
Point of sale
contact
bottom of page