Wij zijn Winnubst 

Als familie ben je betrokken met elkaar. Dit zijn wij ook naar onze klanten. Dit doen wij door niet alleen passie te hebben voor onze producten, maar ook voor jou en voor het milieu. Betrokken met het milieu, omdat onze displays altijd uit duurzaam karton bestaan! Betrokken bij jou, omdat we altijd met je meedenken.

 

Bovendien zijn we betrouwbaar, omdat we altijd een prijs op maat aanbieden en daarin eerlijk zijn.

 

Tot slot zijn we bekwaam: we hebben al 35 jaar ervaring en kennis in het maken van POS en doordat wij een familiebedrijf zijn is die ervaring altijd doorgegeven en vergroot. Kennis en ervaring is niet alles.  Een familiebedrijf weet wat hard werken en vertrouwen is.  Banden opbouwen met onze klant en deze behouden, dat is wat we doen.

Onze geschiedenis

2020

Anno 2020 werken we met zo'n 20 personen op kantoor en in de productie. In tijden van drukte kunnen wij genoeg extra personeel inzetten, zodat kwaliteit en continuïteit worden gewaarborgd!

Inmiddels werken drie generaties Winnubsten samen om het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen.

2013

In 2013 hebben we onze productielijn compleet vernieuwd en zo de productiecapaciteit verdubbeld. In dat jaar hebben we onze eerste duurzaamheidsroadmap opgesteld. Hierdoor zijn we overgaan op 100% ledverlichting. 

1998

In 1998 wordt er een nieuw pand gebouwd op de Pieter Lieftinckweg te Zaandam. Hier vinden op zo'n 1500 m2 alle activiteiten plaats.

1990

In 1990 wordt er verhuisd, omdat het bedrijf uit zijn jasje is gegroeid.

Zoons Albert en Peter Winnubst hebben in 1995 het stokje van hun vader Jan Winnubst overgenomen, zwager Ronald volgt een jaar later. 

1985

Winnubst Grafische Afwerking BV is een familiebedrijf en in 1985 opgericht door Jan Winnubst op de Oostzijde te Zaandam. Na 27 jaar in loondienst in de grafische wereld gaat zijn wens in vervulling om zelf een bedrijf te beginnen, waarin kwaliteit centraal staat.