Mobiles

Mobiles zijn echte eyecatchers!

U kunt geen winkel binnengaan zonder hangende reclame uitingen te zien. Door een standaard hangkaart te vervangen door een mobile heeft u een echte eyecatcher te pakken. Het kenmerk van de mobile is dat deze beweegt en beweging zorgt voor attentie. Hangend aan een draad in de lucht is een mobile een echte eyecatcher, waar u hem ook hangt, in uw winkel, bedrijf of op de beursvloer.

Hiermee kunt u uw product of merk nog beter laten opvallen in winkelpaden. Daarnaast kunt u uw winkel een vrolijke uitstraling geven of uw beursstand van meer informatie voorzien.

 

Voorbeelden van mobiles voor in winkels, beurzen en openbare plekken

Winnubstbv is al vele jaren gespecialiseerd in het produceren van mobiles. In het verleden hebben we onder andere voor Brand (bier) en Milner (kaas)

Zie hier enkele voorbeelden van mobiles die Winnubst heeft geproduceerd:

Show More

Mobiles laten maken

Wij kunnen voor u de complete mobile ontwerpen, drukken, stansen, fabriceren, verpakken en versturen. Deze wordt, indien gewenst, geleverd met alle materialen die nodig zijn om uw mobile op te hangen. Welke mogelijkheden er zijn, welke materialen, hoe u deze het beste kunt bevestigen, wij helpen u graag verder. U kunt zelf een ontwerp maken en opsturen of u stelt een aantal wensen op waarmee wij een ontwerp maken.

 

Bijzondere mobiles?

Uw mobile is al een eyecatcher op zich. Toch kunnen vormen en details als kleuren nog een extra dimensie toevoegen. Door onze ervaring met het maken van mobiles zorgen wij ervoor dat uw mobile van een goede kwaliteit is en de aandacht van uw doelgroep net iets langer vasthoudt.

Wij hebben al vele bijzondere ideeëngezien, ontworpen en geproduceerd. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs om van gedachten te wisselen!

 

Ander bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen.

Naast mobiles maken we Pop-up kaarten, Schuifkaarten en Shelf displays

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst