Mobiles

Mobiles zijn echte eyecatchers!

Jij kan geen winkel binnengaan zonder hangende reclame te zien. Door een standaard hangkaart te vervangen door een mobile heb jij meteen een echte eyecatcher te pakken. Het kenmerk van de mobile is dat deze beweegt en beweging zorgt voor attentie. Waar jij hem ook hangt, in jouw winkel, bedrijf of op de beursvloer, het blijft een eyecatcher.
Met een mobile kan jij jouw product of merk nog beter laten opvallen, jouw winkel een vrolijke uitstraling geven of jouw beursstand van meer informatie voorzien.

Mobiles laten maken

Wij kunnen voor jou de complete mobile ontwerpen, drukken, stansen, fabriceren, verpakken en versturen. Deze wordt, indien gewenst, geleverd met alle materialen die nodig zijn om jouw mobile op te hangen. Jij kan zelf een ontwerp maken en opsturen of jij kan een aantal wensen opsturen waarmee wij een ontwerp maken.

 

Bijzondere mobiles?

Jouw mobile is al een eyecatcher op zich. Toch kunnen vormen en details als kleuren nog een extra dimensie toevoegen. Door onze ervaring met het maken van mobiles zorgen wij ervoor dat jouw mobile van een goede kwaliteit is en de aandacht van jou doelgroep net iets langer vasthoudt.

 

Wij hebben al vele bijzondere ideeën gezien, ontworpen en geproduceerd. Ben jij benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs om van gedachten te wisselen!

Ander bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen.

Naast mobiles maken we Pop-up kaarten, Schuifkaarten en Shelf displays.

GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst