MVO en milieu

MILIEU
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is al jaren één van de speerpunten van onze bedrijfsfilosofie. Wij zijn altijd op zoek naar een duurzame balans tussen onze bedrijfseconomie, mens en milieu. 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is al jaren één van de speerpunten van onze bedrijfsfilosofie. Wij onderkennen het belang en onze verantwoordelijkheid voor het milieu en onze omgeving. Zo worden bij ons alleen milieuvriendelijke stoffen gebruikt. Wij maken bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van lijmen op waterbasis.

 

Al het karton dat, van grijsbord tot golfkarton, is voor vrijwel 100% gerecycled. Zelfs het drukwerk kunnen wij, indien gewenst, als FSC-gecertificeerd leveren.

 

Al ons afval wordt strikt gescheiden. Hierdoor worden de mogelijkheden tot recycling tot het uiterste benut.

 

Daarnaast zijn wij continu bezig om ons energieverbruik te verlagen. Vanuit de filosofie om zo efficiënt en duurzaam mogelijk om te gaan met de beschikbare energiebronnen zijn wij in 2013 geheel overgegaan op LED-verlichting. Plannen voor de plaatsing van zonnepanelen liggen klaar. Zo willen wij een bijdrage leveren aan een schone, groene en duurzame wereld.

PERSONEEL

Ook op personeelsgebied nemen wij onze verantwoordelijkheid. Zo hebben wij, binnen ons team van vaste medewerkers, al meer dan 20 jaar mensen werken via de “Sociale Werkplaats” Werkom. Juist deze mensen verdienen in onze visie een kans op de arbeidsmarkt.

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst