top of page

Paasdecoratie en paasversiering van karton

Op zoek naar een speciale display voor jouw paasactie? Of een vloerdisplay nodig voor de jaarlijkse paascampagne? Wij maken jouw paasartikelen van karton op maat! 
Pasen.jpg

Folderbakjes Pasen

Een nieuwe paasei soort introduceren? Of een nieuwe chocoladesmaak? Een folderbakje laat jouw folders opvallen! 
Wij maken jouw folderbakjes van karton. Met eigen logo en persoonlijke opmaak. Wij denken met je mee voor de mogelijkheden. 

Een paas vloerdisplay

Een paas vloerdisplay of paaszuil nodig? Wij maken als jouw paasdisplays met eigen bedrukking. Liever een andere vloerdisplay? Dat kan, contact ons voor de mogelijkheden.
Paas vloerdisplay 2.png
7 paas boxen.png

Luxe paasdozen op maat

Een unieke doos nodig voor jouw paaseitjes? Of een luxe verzenddoos nodig om andere paasartikelen in te stoppen? Winnubst maakt al jouw luxe paasdozen op maat.
De kartonnen paasdoos verpakking is gemaakt van golfkarton, waardoor deze extra stevig is en makkelijker te verzenden.

Andere displayactie?

Wij maken gebruik van tientallen soorten karton, waardoor er altijd iets voor jou bij zit. Wij denken mee om een unieke vormgeving te ontwikkelen wat past bij jouw wijndoos of wijnverpakking.
Geen actie voor de Paasdagen, maar een actie voor Kerst? Voor ieder seizoen hebben wij unieke displays. Geen uitdaging is te groot voor ons.

Point of Sale materiaal

Liever ander Point of Sale materiaal van karton? Van een shelf display, plafondhangers tot een gezellige tafelkaart. Bekijk ander Point of Sale materiaal bij ons assortiment en doe inspiratie op.
Onze levertijden zijn kort. Te bestellen vanaf kleine oplages. De verpakkingen zijn gemaakt van stevig karton. Wij werken altijd samen.
pasen 1.png
bottom of page