Albert 25 jaar bij Winnubst

17.05.2018

Albert aan het woord:

 

“Ik heb de eer gehad om het grafische bedrijf, dat mijn ouders in 1985 hebben opgericht, samen met m’n broer Peter en zwager Ronald over te nemen. Zo zit je in eens 25 jaar in het grafische vak,  waarin de afgelopen jaren ontzettend veel is veranderd. Van fax tot mail. Van notitieblok tot computerscherm. Van vellen plakken met de hand tot een op maat gemaakt automatische plakmachine".

 

 

"Maar één ding is al die jaren hetzelfde gebleven en dat is de passie voor het vak! We staan graag voor u klaar om de mooiste kartonnen creaties te maken. Van een display tot aan een wobbler of een showkaart, niets is ons te gek. Bij ons staat persoonlijke aandacht, afspraken nakomen en creatief maatwerk centraal. Daar ben ik trost op!".

 

 

"Ik wil u bedanken voor het vertrouwen in ons de afgelopen 25 jaar. Op naar de volgende 25!”

 

 


 

Please reload

AANBEVOLEN NIEUWS

Winnubst Grafische Afwerking in boek Zaanse Parels

September 14, 2014

1/2
Please reload

RECENT NIEUWS

September 27, 2019

Please reload

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst