Bedrukte verzenddozen op maat zijn een feest om te ontvangen

28.06.2018

Het versturen van producten in een goede verzendverpakking is belangrijk.

Het moet een feestje zijn om een pakket te ontvangen, nog leuker als het product dat je besteld hebt heel aankomt en voldoet aan de verwachting. Geweldig als de klant hierdoor nogmaals terugkomt om opnieuw uw product te bestellen.

 

 

Standaard bruine golfkartonnen dozen zijn meestal niet precies de goede maat om uw product in te verpakken en verzenden. De kans dat het product beschadigd is aanwezig. De klant teleurgesteld en u zit met herstelkosten. Om dit te voorkomen hebben wij de perfecte oplossing.

 

Wij maken namelijk al jaren dozen op maat. Een feestje wordt het ontvangen van een pakket met bijvoorbeeld een klepdoos, deze dozen kunnen heel mooi eenzijdig of tweezijdig bedrukt worden. In onze klepdozen komt uw product mooi aan bij de klant. Bovendien heeft de bedrukking op de buitenzijde een extra attentiewaarde.

 

 

 

Wij hebben van deze klepdozen stansmessen voor meer dan 100 verschillende maten. Is er geen geschikt stansmes dan zorgen wij ervoor dat deze gemaakt wordt.

 

Als u meerdere producten in de doos wilt verzenden, is het belangrijk dat deze in de doos worden gefixeerd. Hiervoor maken wij  interieurs op maat  van karton of schuim. Geheel naar uw wensen.

 

Bij Winnubst kunt u terecht voor van alles van karton. Bel of mail 075-614 2525,  info@winnubstbv.nl. Of kom langs op de Pieter Lieftinckweg te Zaandam voor vrijblijvende informatie en een kopje verse koffie.

 

 

 

Please reload

AANBEVOLEN NIEUWS

Winnubst Grafische Afwerking in boek Zaanse Parels

September 14, 2014

1/2
Please reload

RECENT NIEUWS

September 27, 2019

Please reload

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst