Verpakkingen zijn maatwerk bij Winnubst!

25.08.2019

Uw product verdient het beste van het beste. De verpakking is een belangrijk aspect van de productbeleving. Het is tenslotte de eerste indruk die de klant krijgt van het product. Daarom bieden wij verpakkingen op maat aan. Speciaal voor uw product ontworpen, waarin alle voorwaarden zijn verwerkt. Bijvoorbeeld: schuim interieur, extra inkepingen of een vakje voor een kaart. Bij ons is alles bespreekbaar.

Onze techneut aan het woord:
“Een goede verpakking voldoet aan verschillende eisen; een goed formaat, een strak interieur zodat uw product niet beschadigt en een strak design dat een hoge attentiewaarde creëert bij de klant. Samen met u maken we van een idee een model en van een model een mooi eindproduct.” Aldus Ronald.

 

Interesse in een brainstormsessie met Ronald? Bel dan naar 075-614 2525 en kom langs voor een lekker bakje koffie.

 

 

 

 

Please reload

AANBEVOLEN NIEUWS

Winnubst Grafische Afwerking in boek Zaanse Parels

September 14, 2014

1/2
Please reload

RECENT NIEUWS

September 27, 2019

Please reload

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst