POS materiaal voor de Horecava

04.12.2019

In sommige branches is er na de feestdagendrukte bijna geen tijd om bij te komen. De eerste grote vakbeurzen beginnen namelijk in januari al. Voor de horeca is dit de Horecava, die al sinds 1957 jaarlijks in de Amsterdamse RAI gehouden wordt. Van 13 tot en met 16 januari 2020 is het weer zover. Dan komen duizenden professionals en een kleine 800 standhouders uit de foodsector naar het beursgebouw toe. Het lijkt misschien lastig om daartussen op te vallen, maar met het juiste POS materiaal springen ook uw stand en uw producten in het oog.

 

Copyright: Horecava/Kevin Verkruijssen

 

 

Welk POS materiaal is geschikt voor de Horecava?

Als u uw producten wilt gaan presenteren op de Horecava, heeft u ongetwijfeld al een huisstijl ontwikkeld die bij het product past. Het enige wat u daarna nog hoeft te bedenken is hoe u deze vormgeving naar effectief POS materiaal vertaalt. In restaurants en cafés kan een poster of tafelkaart al wonderen doen om de bekendheid van uw producten te vergroten, maar zeker als u standhouder op de Horecava bent, kan het zijn dat u groter POS materiaal nodig heeft.

Verkoopt u geen dranken of warme maaltijden? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een dispenser met samples van uw producten op uw stand te zetten. Uw doelgroep kan dan alvast proeven van wat u te bieden heeft. Showcards, folderbakjes en toonbankdisplays zijn een mooie optie om uw klanten naar brochures van uw diensten of hulpmiddelen voor de horecabranche te leiden. Eventueel kunt u voor extra aandacht ervoor kiezen om displays in een bijzondere vorm bij uw stand te zetten. Laat u uw grafische afwerking verzorgen door een ervaren partij als Winnubst grafische afwerking b.v., dan zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos.

 

Hoe zit het met POS materiaal na de Horecava?

De Horecava is een mooie gelegenheid om uw horecaproducten onder de aandacht van professionals te brengen. Dat is echter niet uw enige doelgroep. Produceert en verkoopt u dranken of etenswaren? Dan is het belangrijk dat uw doelgroep na de Horecava eveneens op de hoogte gebracht wordt van uw producten. Dit kan op verschillende manieren. We noemden net al de reclameposters en tafelkaarten die in veel restaurants en cafés te zien zijn. Dit is een bijzonder effectieve manier om mensen bekend te maken met uw producten, maar er is veel meer mogelijk.

U kunt bijvoorbeeld dispensers plaatsen in de horecaondernemingen die uw potentiële klanten bezoeken. Zo kunnen uw klanten proeven van uw producten en als het bevalt, kunnen ze deze meteen bestellen. Effectievere reclame is er bijna niet. Verder is het aanbod aan POS materiaal zeer uitgebreid. U kunt denken aan traditionele reclameborden en posters, maar als er ruimte voor is, kunt u ook voor een mobile of een vloerdisplay gaan. Door hun afwijkende vormen springen deze vormen van POS materiaal extra in het oog.

 

Hulp nodig bij POS materiaal voor de horeca?

Winnubst grafische afwerking b.v. heeft al enkele decennia ervaring met POS materiaal. Onder onze klanten bevinden zich verschillende horecabedrijven. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over wat het beste POS materiaal is om uw horecaproducten de aandacht te geven die ze verdienen.

 

Please reload

AANBEVOLEN NIEUWS

Winnubst Grafische Afwerking in boek Zaanse Parels

September 14, 2014

1/2
Please reload

RECENT NIEUWS

September 27, 2019

Please reload

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst