5 voordelen van onze dozen

11.04.2019

Hoe kunt u klanten binden met een verpakking?

Door de verzadiging in diverse markten wordt het steeds lastiger om uniek te zijn als webshop. De nadruk op USP’s zoals een productaanbod, klantenservice, betalings- en verzendmogelijkheden zijn al lang niet meer origineel. Bij webshops waar een herhalingsaankoop mogelijk is worden zaken die klantenbinding bevorderen enorm belangrijk. U wilt uiteraard dat uw klanten aan uw webshop denken wanneer ze (weer) op zoek zijn naar producten die u aanbiedt. Winnubst maakt mooie verzenddozen die uw klantenbinding bevorderen.

 

Hier beschrijven we 5 voordelen van onze bedrukte dozen

 

Gratis reclame

Dankzij een uniek uiterlijk herkent iedereen uw merk op de doos. Tijdens het verzend- en leveringsproces is het voor iedereen zichtbaar dat het product van uw webshop komt. Wanneer het pakket over straat wordt gedragen loopt er een ambassadeur van uw webshop met zijn of haar pakket. Gratis reclame dus. Sterker nog; de klant betaalt zelfs geld (de aankoop) om met deze doos te kunnen lopen. Hiermee creëert u herkenning of nieuwsgierigheid, dat bezoekers naar uw webshop kan trekken.

 

Bedrukking aan de binnenkant

Door bedrukking aan de binnenkant toe te voegen kan je nog meer waarde toevoegen aan de verkoop. Hier kunt u ‘gefeliciteerd met jouw aankoop’ of iets specifieks als ‘wie de schoen past..’ of ‘Eet smakelijk’ plaatsen. U kunt hen met zo’n bedrukking extra stimuleren voor een herhalingsaankoop door er een kortingscode in te zetten voor de volgende aankoop.

 

Herkenning bij ontvangst

Ontvangen wordt een feestje met een leuke verpakking. De kleuren die je gebruikt op de verpakking spelen een grote rol op de emotie die het opwekt bij de ontvanger. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar de relatie tussen kleuren en emoties. De voornaamste conclusie is dat de kleuren blauw, geel, oranje en roze een positieve affectie hebben. Met de juiste kleuren creëert u een vrolijk moment van herkenning, wanneer de ontvanger zijn of haar pakketje in ontvangst neemt.

 

Materiaal en retour

Winnubst maakt alle dozen van karton. Er zijn verschillende mogelijkheden tussen de soorten karton die wij gebruiken. We gebruiken verschillende diktes en leveren ook  recyclebaar karton. Wanneer dat een rol speelt bij uw doelgroep is dat zeker een aanrader. Graag denken wij met u mee om een soort verpakking te maken die ook qua materiaal aansluit op uw producten. Daarbij denken we ook aan mogelijkheden die het retourneren makkelijker  maakt, zoals plakranden en de plek van de retoursticker.

 

Veilige verzending

Naast een mooi uiterlijk voor een positieve affectie en ‘gratis reclame’ is het nog waardevoller om er zeker van te zijn dat uw producten heelhuids de klant bereiken. Winnubst verzorgt ook de binnenkant van de dozen en kan ervoor zorgen dat jouw producten er precies in passen en tijdens het verzendproces niet verschuiven. Hiermee garanderen we een veilige verzending zodat u met zekerheid breekbare spullen kunt versturen.

 

Diverse maten

Uiteraard leveren wij de dozen in verschillende maten zodat deze letterlijk en figuurlijk aansluiten op uw product. Hiermee voorkomt u ‘halfgevulde verpakkingen’ en bespaart u mogelijk kosten bij de verzending.

 

 

Please reload

AANBEVOLEN NIEUWS

Winnubst Grafische Afwerking in boek Zaanse Parels

September 14, 2014

1/2
Please reload

RECENT NIEUWS

September 27, 2019

Please reload

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst