Niets is te gek, bijna alles kan!

04.04.2018

Heeft u een idee, een product of wens. Wij luisteren, sparren, denken mee en maken een model. Zoals Ronald zegt: “wij maken een schoon model, dat de klant lekker vuil kan maken.” Want we laten de grafische vormgeving graag aan u over of besteden dit uit.

 

 

Niets is te gek en bijna alles kan. Ronald is al meer dan twintig jaar actief bij Winnubst Grafische Afwerking. Hij heeft zich ontwikkeld in het bedenken van klantoplossingen en het maken van modellen. Hij kan in een paar minuten een 3D-model vertalen in een platvlak, weet wat kan, wat nodig is voor een top product. Hij vindt het heerlijk om samen met u ideeën uit te werken. “Wij maken een tastbaar product om uw product mooi te etaleren, de verpakking is alles!”

 

Want na het model volgt de uiteindelijke productie. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren, daar werken wij met zijn alle iedere dag hard aan. Alleen als u tevreden bent, zijn wij het ook. Bij elkaar hebben we meer dan 75 jaar grafisch ervaring om u te helpen. Samen maken we er iets moois van.

 

 

Ronald komt graag bij u langs (075 6142525) maar u bent ook altijd welkom om de Pieter Lieftinckweg 28 in Zaandam. Daar hebben wij een showroom vol inspiratie en alle modellen bij de hand. Trek in een heerlijke bak koffie? Wij zien u graag!

 

Please reload

AANBEVOLEN NIEUWS

Winnubst Grafische Afwerking in boek Zaanse Parels

September 14, 2014

1/2
Please reload

RECENT NIEUWS

September 27, 2019

Please reload

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst