top of page
Vink_Whisky_image3 (2).jpg

Voor elk idee een spelbord op maat!

Wij maken jouw unieke spelidee tastbaar met een spelbord en speldoos van karton! Veilig, stijlvol en extra stevig zodat deze jarenlang mee kan gaan.
 
Supersnel geleverd
Productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Waarom een
kartonnen spel?

Met een kartonnen spel maak jij jouw klanten gegarandeerd blij! Of het nu gaat om een spelbord, speelkaarten of een mooie omdoos, bij Winnubst maken wij wij het allemaal. Wij bedrukken jouw unieke design op extra stevig golfkarton. Hierdoor blijft jouw spel niet alleen extra lang mooi, het zorgt ook nog voor een luxe uitstraling. 

Afbeelding

Spelborden op maat

Met een speelbord op maat kan jij ook een uniek en persoonlijk cadeau geven. Of het nu gaat om een verjaardag, een huwelijk of een andere gelegenheid, een speelbord op maat zal zeker op prijs gesteld worden. Bovendien kan je bij ons ook kiezen voor een specifiek thema of ontwerp. Dit kan van alles zijn, van een verwijzing naar een populaire serie of film tot een specifiek landschap of een ander patroon. 

Afbeelding

Point of Sale materiaal op maat

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. 
contactformulier - sieradenpagina
bottom of page