top of page

Wij denken met jou mee!

Winnubst POS materiaal

Wij hebben een uitgebreide showroom en geven je graag een indruk van onze productielocatie. Wij kunnen je meer vertellen over de toepassingsmogelijkheden van verschillende materialen, de productiemogelijkheden en laten wij je zien welke oplossingen wij in het verleden hebben bedacht. Een interessante ervaring die je kunt gebruiken ter inspiratie voor het creëren van jouw verpakkingen, tafelkaarten, showcards of ander Point of Sale materiaal.

Gespecialiseerd in Maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van producten op maat. Maatwerk is precies wat jij zoekt om jouw product op te laten vallen. Wij denken graag met je mee om jouw idee tot uitvoering te brengen en gaan elke uitdaging aan, stel jij ons op de proef? Winnubst is specialist in het bedenken van maatwerk voor jouw product. 

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze dozen, dispensers of koffers om inspiratie op te doen!

maatwerk
bottom of page