Val op met jouw unieke wijndoos bedrukking

Met jouw speciale wijnverpakking val je extra op!
Wij zijn de ideale partner om samen met jouw deze wijnverpakking van karton te maken. Wij bedrukken jouw wijndoos op maat. Van ontwerp en design tot het produceren, vullen en verzenden.
 

Een cadeauverpakking voor jouw wijn

Een cadeauverpakking voor jouw wijn is ideaal voor een fles. Het ontwerp van de wijndoos kan naar wens gemaakt worden. Heb jij een eigen idee hoe jij wil dat jouw wijnverpakking eruit komt te zien? Wij helpen jouw graag om jouw wijnverpakking extra op te laten vallen,
Wij maken jouw wijndoos van karton door jouw deze te bedrukken en produceren. Stevig, op maat gemaakt en passend bij jouw unieke wijnmerk.
 

Wijnverpakking voor een luxe uitstraling

Een giftbox is leuk om te krijgen en te geven.  Ontwerp een unieke en opvallende verpakking, zodat jouw klanten geen cadeaupapier meer nodig hebben. Maak van jouw giftbox een unieke wijnverpakking.
Wij maken kartonnen wijndozen. Met eigen logo en persoonlijke opmaak. Stevig, te gebruiken zoals jij dat maar wil. Wij denken met je mee voor de mogelijkheden, zodat jij jouw wijn de ideale wijnverpakking heeft die aansluit bij jouw imago 
 

Het bedrukken van jouw wijndoos  

Ben jij opzoek naar een speciale wijndoos? Verras jou klanten met deze extra grote wijnverpakking met jouw eigen unieke en opvallende design. De wijndoos is ideaal voor grotere aantallen wijnflessen. De mogelijkheden zijn ongekend en geheel naar eigen wens worden de wijndozen geproduceerd.
De kartonnen wijndoos is gemaakt van karton, waardoor deze extra stevig is en makkelijker te verzenden. Wij bedrukken jouw wijndoos op maat. 
 
Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • b-facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst