Val op met jouw unieke wijndoos 

Met jouw speciale wijnverpakking val je extra op!
Wij bedrukken jouw wijndozen en wijnverpakkingen op maat. Van ontwerp en design tot het produceren, vullen en verzenden. 
wijnverpakking
wijnverpakking
Voor elke wijnsmaak, wijnfles en wijnmerk maakt Winnubst wijnverpakkingen op maat. Of het nu voor een bijzondere fles is of meerdere wijnflessen. Welke wijndoos van karton past bij jouw wijn?

Voor elke wijnsoort een wijnverpakking

Wijndoos

Wijnverzenddoos

Wijnverpakking

Het succes van een wijndoos

Een wijndoos voor jouw wijn is ideaal voor een fles. Het ontwerp van de wijndoos kan naar wens gemaakt worden. Wij helpen jouw graag om jouw wijnverpakking extra op te laten vallen.
Wij maken jouw wijndoos van karton door jouw deze te bedrukken en produceren. Stevig, op maat gemaakt en passend bij jouw unieke wijnmerk.

Een stevige wijnverzenddoos

12box%204_edited.png
wijnverpakking
Ben jij opzoek naar een speciale wijnverzenddoos? De wijnverzenddoos wordt gemaakt van golfkarton en is daardoor ideaal voor het verzenden van meerdere wijnflessen. De kartonnen wijnverzenddoos is ideaal voor het verzenden van drie tot twaalf wijnflessen. Verras jou klanten met deze extra grote wijnverpakking met jouw eigen unieke en opvallende design. 
De kartonnen wijnverzenddoos is geschikt voor meerdere flessen. Het golfkarton zorgt voor een stevige wijnverpakking en maakt het ideaal voor verzenden. Wij bedrukken wijnverzenddozen op maat. 

Wijnverpakking voor een luxe uitstraling

Een luxere wijnverpakking nodig? Een luxe wijnverpakking is leuk om te krijgen en te geven. De luxe wijnverpakkingen worden bedrukt met een unieke en opvallende ontwerpen. De stevige kartonnen wijnverpakking is van hoge kwaliteit. Ontwerp een unieke en opvallende verpakking, zodat jouw klanten geen cadeaupapier meer nodig hebben. 
Wij maken kartonnen wijndozen. Met eigen logo en persoonlijke opmaak. Welke unieke verpakking past bij jouw merk? 
wijn speciaal 7.png