Voor ieder moment een 3D kaart 

Iets bijzonders nodig voor een evenement, een feestdag of een ander speciaal moment? Dat kan met onze 3D kaarten!

Een 3D kaart voor...

                        De echte Hollander!

Is jouw bedrijf een echt Hollands bedrijf? Verkoop je misschien klompen, bloemen of andere Hollandse items? Dan is deze 3D kaart Windmolen een echte toevoeging aan jouw assortiment. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Een 3D kaart voor...

                        Evenementen!

Gek op Formule 1? Of ben je opzoek naar een unieke uitnodiging? Neem contact op voor de 3D kaart die bij jouw evenement past!

Een 3D kaart voor...

                      De dierenliefhebbers!

Een dierenasiel, dierenkliniek of dierentuin? Dan zijn deze 3D kaarten iets voor jou! Kies het dier wat bij jullie past of bestel ze allemaal.

Een 3D kaart voor...

                        Feestdagen!

Kijk jij ook altijd uit naar Pasen, Sinterklaas of Kerst? Geef een Paashaas cadeau of voeg een 3D kaart toe aan jouw kerstpakket! Neem contact op voor alle mogelijkheden.
De 3D kaart is een uitdrukkaart die wij plat leveren, zodat deze zelf in elkaar gepuzzeld kan worden. De uitdrukkaart is in alle formaten leverbaar: van A3 tot en met A6. Bovendien kunnen wij de 3D kaart bedrukt of onbedrukt leveren. Het uitdrukken en zelf opmaken van de kaart zorgt voor extra merkbeleving voor jouw klant! Daarnaast kan jij zelf bepalen wat voor vorm jouw 3D kaart krijgt: een vogel, een kerstman of misschien wel het logo van jouw bedrijf? Bedenk het en wij maken het.
De kaarten worden gestanst en vervolgens gecacheerd, waardoor zij extra dikte en stevigheid krijgen. Ideaal voor verzending en speciale promoties.

1/1

Wat zeggen anderen?

Herôme Cosmetics B.V.

''Enkele dagen voor Koningsdag hebben wij ‘woningsdag’ pakketten besteld voor het personeel zodat er thuis toch iets te vieren viel.

De pakketten waren met zorg samengesteld en persoonlijk bij ons afgeleverd, zodat iedereen op tijd een pakket mee naar huis kon krijgen. Leuke reacties gekregen van het personeel.''

- Mirjam Bikhan

 
Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • b-facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Op zoek naar een verpakking voor jouw webshop? Neem eens een kijkje bij ons label: Jouw Webshopverpakking.

Winnubst Grafische Afwerking 2021 © | Design by: Maxime Winnubst