top of page

Het proces van jouw product op maat

In 9 korte stappen hebben wij het gehele proces uitgelegd wat doorlopen wordt bij een bestelling van bijvoorbeeld een verpakking op maat. Dit is hoe wij te werk gaan;

Werkvloer_image8.jpeg
Tom_image1.jpg

01

Telefonisch kennismaken

Tom zal telefonisch contact met jullie opnemen om even kort kennis te maken en te bespreken waar wij jullie mee kunnen helpen. Naar aanleiding van het gesprek delen wij een inspiratiemagazine met daarin relevante voorbeelden van projecten die wij al hebben gemaakt.

02

Brainstormsessie

Tijd om met elkaar om tafel te gaan. Tijdens de afspraak laten Tom en Albert relevante voorbeelden zien uit onze showroom en geven we een kijkje in ons productieproces zodat jullie precies weten hoe jullie product zal worden gemaakt. Wanneer nodig, kunnen jullie de producten meenemen die in de bedrukte verpakking moeten passen zodat wij de verpakking precies op maat kunnen maken.
Brainstormsessie - Doosjes op maat
Blanco model - verzenddoos

03

Blanco model

Aan de hand van ideeën van de brainstormsessie maakt Ruud een offerte voor jullie op. Daarna sturen wij jullie een blanco model, gemaakt door Peter, op wat volledig is afgestemd op jullie wensen. Na het ontvangen van het model is het tijd om, indien nodig, het model aan te passen tot het perfect op maat is. 

04

Akkoord

Indien alles naar wens is hebben wij alleen nog een akkoord nodig op het model en de offerte.
rekenmachine
Ontwerpen bedrukte doosjes - dozen

05

Aanleveren design

Tom stuurt jullie de template van het afgesproken model en jullie maken hier een passend design voor. Zo komt het product helemaal in lijn te staan met het product of merk. Uiteraard kan Maxime jullie ook helpen met het ontwerpen.

06

Productieproces

Na het ontvangen van het design, wordt het productieproces in gang gezet. Wij bestellen het drukwerk en laten een stansmes op maat maken. Jouw verpakking wordt eerst gecacheerd en daarna gestanst door Hans. Noor zorgt dan voor de afwerking van jouw product. 
Productieproces - Bedrukte doosjes op maat
Bedrukte doosje op maat

07

Handelingen

Nu het karton de gewenste vorm en design heeft, maakt Maaike het klaar voor verzending in de manier waarop jullie dat willen. Je kunt ervoor kiezen om jouw product plano, opgezet of afgevuld te laten leveren.
Kijk hier voor meer over ons handwerk.

08

Verzenden

Nu is het product helemaal naar wens en levert Emma het af op de gewenste locatie. Het is ook mogelijk om het product naar verschillende locaties te verzenden.
Verzenden - Doosjes op maat
Blije klant - Doosjes op maat

09

Blije klant

Als jullie blij zijn, zijn wij dat ook! We kijken uit naar de volgende opdracht die wij voor jullie mogen maken.
bottom of page