top of page
Sieradendisplay Boccia

Voor elk sieraad een
display op maat

Sieraden displays worden veel gebruikt als presentatiemateriaal. Of het nu een ketting display, juwelen display, armband display, oorbellen display of een andere sieraden display is. 

Het succes van
een sieradendisplay

Het plaatsen van een sieradendisplay is een verrijking voor de winkel. Een leuke display kan dienen als aankleding of kan de klant iets geven om naar te kijken. Een ketting display moet opvallen en daar kan Winnubst jou bij helpen. Om de sieradendisplay eruit te laten springen kun je kiezen voor een opvallend ontwerp met opvallende kleuren.
Sieradendisplay - kettingen
sieradendisplay - ketting

Sieradendisplays op maat

Winnubst maakt sieradendisplays van topkwaliteit waardoor ze lang mee kunnen. Door de zorgvuldige afwerking en hoge kwaliteit van het materiaal zijn de sieradendisplays bestand tegen langdurige lichtinval en zullen ze niet verkleuren.

Sieradendisplay voor oorbellen

Winnubst maakt sieradendisplays voor elk soort sieraad. Of het nu een oorbel display of armband display is. Onze kartonnen sieradendisplay kunnen dubbelzijdig bedrukt worden waardoor de sieradendisplay extra stevig en uniek is. Daarnaast is een sieradendisplay van karton een duurzaam keuze. 

Sieradendisplay - oorbellen

Point of Sale materiaal op maat

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. 
sieradendisplay - horloge.png
contactformulier - sieradenpagina
bottom of page