top of page

Een lifesizers trekt de aandacht op jouw beurs!

Een lifesizer is een levensgrote kartonnen display en is niet te missen op een beurs of andere promotie activiteit. Wij maken alle soorten lifesizers!

Wat is een lifesizer?

Een lifesizer is een levensgroot figuur, wat meestal van karton wordt gemaakt. Een lifesizer kan in de vorm van een persoon zijn, maar ook van een product of dienst. Een lifesizer is ideaal wanneer jij de aandacht wil trekken op een tentoonstelling of andere belangrijke dag. Een lifesizer is ideaal wanneer jij een nieuwe product wil lanceren wat extra voorzien moet worden van informatie. 
Vloerdisplay
Vloerdisplay

Lifesizers op maat

Een lifesizer nodig voor de introductie van een nieuwe productlijn of andere promotie-uiting? Wij maken lifesizer in de grootste formaten! Wil je jouw lifesizer extra laten opvallen? Wij denken mee voor de mogelijkheden. 

Wist je dat...​

  • Een lifesizers wordt ook wel een standee genoemd. 
  • Winnubst bedrukt lifesizers in verschillende soorten en maten, snel en persoonlijk

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze showcards, pop-up kaarten en folderbakjes om inspiratie op te doen.
bottom of page