Koffers

Bij het woord ‘koffer’ denk je waarschijnlijk meteen terug aan die reis die je onlangs gemaakt hebt. Maar heb je wel eens aan een koffer gedacht voor jouw product?


Een koffer bevat een stevige verpakking van karton, die makkelijk te dragen is. In de koffer kan een interieur naar wens worden gemaakt die de producten netjes op z’n plek houdt. Het interieur wordt door ons ontworpen op basis van jouw wensen. Het interieur ziet er netjes uit, past perfect bij jouw producten en zorgt ervoor dat alles tijdens het vervoer blijft zitten.
 

Elke koffer die wij maken is uniek. Het formaat, het interieur en het design wordt afgestemd op het product. Een van onze experts maakt in overleg met jou schetsen en aan de hand daarvan een model van de koffer en het interieur. Na eventuele aanpassingen, keur jij het goed en is de koffer klaar voor productie. Jij kan er voor kiezen om de koffer plano of opgezet af te laten leveren of door ons te laten vullen. Voordelen van een kartonnen koffer: makkelijk mee te nemen, niet te zwaar, en vele malen herbruikbaar.

1/1
Meer bijzonder drukwerk

Winnubst is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard, omdat we net een stapje extra doen.

Naast koffers maken we ook Kubussen en Toonbankdisplays.

GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • Pinterest
  • b-facebook

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst