Een kartonnen koffer laten maken

Bij het woord ‘koffer’ denkt u waarschijnlijk meteen terug aan die reis die u onlangs gemaakt heeft. Maar heeft u er wel eens aan gedacht om een koffer als verpakking te laten fungeren? Met een koffer heeft u een stevige verpakking van karton, die ook nog eens makkelijk te dragen is. In de koffer kan er een interieur worden gemaakt in elke gewenste uitvoering die de producten netjes op z’n plek houdt. Het interieur wordt door ons ontworpen op basis van uw producten. Na goedkeuring door u van een blanco model wordt het interieur door ons eventueel bedrukt en daarna gestanst, gevouwen en in de koffer geplaatst. Dit ziet er netjes uit en heeft als voordeel dat uw producten bij het vervoer op dezelfde plaats blijven.

Show More

 

Een kartonnen koffer op maat

Elke koffer die wij maken is anders. Het formaat, het interieur en het design wordt afgestemd op het product. Na het ontvangen van een briefing gaat Ronald Stam te werk. Hij maakt schetsen in overleg met u en maakt aan de hand daarvan een model van de koffer en eventueel een interieur. Na overleg met de opdrachtgever zullen er eventueel wat aanpassingen gedaan worden en kan de koffer geproduceerd worden. U kunt er voor kiezen om de koffer plat/plano of opgezet af te laten leveren en de koffer door ons laten vullen behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u brainstormen samen met Ronald Stam, bel dan naar 075-6142525 of mail naar info@winnubstbv.nl

 

Veelzijdige verpakking

Een kartonnen koffer als verpakking heeft vele voordelen. Het is gemakkelijk mee te nemen, is niet te zwaar, en kan vele malen gebruikt worden.

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen.

Naast koffers maken we ook Kubussen, Mailingen en Mappen

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst