top of page

Jouw boodschap in een koffer

Bij het woord ‘koffer’ denk je waarschijnlijk meteen terug aan die reis die je onlangs gemaakt hebt. Maar heb je wel eens aan een koffer gedacht
voor jouw product?
Nikon_image4.jpeg
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen
Vichy_Image1.HEIC

Waarom een koffer?

Een koffer bevat een stevige verpakking van karton, die makkelijk te dragen is. In de koffer kan een interieur naar wens worden gemaakt die de producten netjes op z’n plek houdt. Het interieur wordt door ons ontworpen op basis van jouw wensen. Het interieur ziet er netjes uit, past perfect bij jouw producten en zorgt ervoor dat alles tijdens het vervoer blijft zitten.

Luxe koffers op maat

Elke koffer die wij maken is uniek. Het formaat, het interieur en het design wordt afgestemd op het product. Een van onze experts maakt in overleg met jou schetsen en aan de hand daarvan een model van de koffer en het interieur. Na eventuele aanpassingen, keur jij het goed en is de koffer klaar voor productie. Jij kan er voor kiezen om de koffer plano of opgezet af te laten leveren of door ons te laten vullen. Voordelen van een kartonnen koffer: makkelijk mee te nemen, niet te zwaar, en vele malen herbruikbaar.
Vichy_Image2.HEIC

Inspiratie koffers van karton

Winnubst is specialist in het maken van koffers en displays op maat. Bekijk alle koffers. Wij maken jouw koffer uniek. Het formaat en design past bij jouw product. 
bottom of page