top of page

Foliedrukken
 

Heb je weleens een verpakking of flyer gezien met een glimmend laagje? Dit wordt ook wel foliedruk genoemd. Ideaal om jouw wens te voorzien van een feestelijk tintje of om bepaalde delen van jouw ontwerp extra te laten opvallen!
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Wat is foliedrukken

Foliedruk is een laagje folie, bijvoorbeeld in de kleur goud of zilver, dat op een bepaald gebied over het drukwerk wordt aangebracht. Dit gebeurt voornamelijk op sieradenverpakkingen of magneetdozen. Foliedruk geeft een luxe uitstraling en laat bepaalde onderdelen van de verpakking extra opvallen. Daarnaast zorgt het voor een luxe uitstraling. Kortom, ideaal voor als jij net wat extra's wilt!
La Parfumista
DSC_7218 (1).jpg

Hoe werkt foliedrukken

Foliedruk komt tot stand door een magnesiumcliché of een gegraveerd messingstempel te verhitten tot ongeveer 120 graden Celsius. Onder invloed van warmte laat het folie los van de drager en hecht het zich aan het te bedrukken materiaal. Het folie kan vlak op of verdiept in het papier gedrukt worden. Goudfolie en zilverfolie zijn de meest gekozen kleuren, maar er zijn vele hoogglans metallic folies en daarnaast ook matte en holografische uitvoeringen mogelijk. 
Redken_image3.jpeg
FullSizeRender-1.JPEG
LaParfumista_image5.jpeg
Contact stansen
bottom of page