Folderbakjes

Folderbakjes worden gebruikt om folders, leaflets of brochures mooi in te presenteren. Ze kunnen op maat gemaakt worden en zijn in standaard formaten (bijvoorbeeld A4, A5 en A6) leverbaar. 

 

Doel van een folderbakje

Folderbakjes zorgen er voor dat uw klanten makkelijk en snel een informatiefolder kunnen meenemen. Het folderbakje wordt geplaatst in het zicht, op een toonbank, in een winkelschap of op een beursstand. Een folderbakje trekt de aandacht door de vorm en het design. U levert het design aan en wij gaan er mee aan de slag, zo maken we samen een ideaal presentatiemiddel voor uw drukwerk. Met een folderbakje van Winnubst kunt u de folders mooi presenteren en deze blijven ook nog eens netjes!

Zie hier fotovoorbeelden van de mogelijkheden op het gebied van folderbakjes:

Show More

Een standaard maat of folderbakjes op maat laten maken?

Folders zijn er in alle soorten en maten en daarom maken wij de folderbakjes in alle soorten en maten. Als u uw folder op een standaard maat heeft laten drukken dan past deze in onze standaard folderbakjes. Heeft u een folder in een ander formaat? Dan maken wij het folderbakje voor u op maat. Daarnaast zijn er voor het materiaal ook verschillende mogelijkheden. U heeft de keuze uit een kartonnen bakje, een plastic bakje of een folderbakje in combinatie met een wobbler. Benieuwd naar nog meer varianten?
Maak een afspraak met Ronald Stam via 075-6142525 of mail naar info@winnubstbv.nl

Folderbakjes van uitstekende kwaliteit

Winnubst heeft meer dan 30 jaar ervaring in het maken van folderbakjes. We maken maandelijks diverse folderbakjes voor grote merken zoals L’Oréal en Shell. Vele van deze folderbakjes staan in onze showroom. Mocht u inspiratie op willen doen, kom dan naar de Pieter Lieftinckweg 28 te zaandam. De koffie staat altijd klaar!

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen. Naast folderbakjes maken we ook Handling Koffers Kubussen

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst