Folderbakjes

Folderbakjes worden gebruikt om folders, leaflets of brochures mooi in te presenteren. Ze kunnen op maat gemaakt worden en zijn in standaard formaten (bijvoorbeeld A4, A5 en A6) leverbaar. 


Folderbakjes zorgen ervoor dat jouw klanten makkelijk en snel een informatiefolder kunnen meenemen. Het folderbakje wordt geplaatst in het zicht: op een toonbank, in een winkelschap of op een beursstand. Een folderbakje trekt de aandacht door de vorm en het design. Je levert het design aan en wij gaan er mee aan de slag. Zo maken we samen een ideaal presentatiemiddel voor jouw drukwerk.

Als je jouw folder op een standaardmaat hebt laten drukken, dan past deze in onze standaard folderbakjes. Heb je een folder in een ander formaat? Dan maken wij het folderbakje voor jou op maat. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor het materiaal. Je hebt de keuze uit een kartonnen of plastic folderbakje eventueel in combinatie met een wobbler. 

 

Winnubst heeft meer dan 35 jaar ervaring in het maken van folderbakjes. We maken maandelijks diverse folderbakjes voor grote merken zoals L’Oréal en Shell. Veel van deze folderbakjes staan in onze showroom. Mocht je inspiratie op willen doen, kom dan naar de Pieter Lieftinckweg 28 te zaandam. De koffie staat altijd klaar!

GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • Pinterest
  • b-facebook

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst