top of page
Good 5 (1).jpg
Instore communicatie wordt ook wel instore marketing genoemd. Instore communicatie is letterlijk alle communicatie binnen een winkel.

Met instore communicatie valt jouw product op!
 

Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Waarom Instore Communicatie?

De consument kijkt tegenwoordig verder dan het product alleen, de plaats waar het verkocht wordt of de prijs ervan. Het gaat erom hoe je je product promoot. Door Instore Communicatie zorg je dat de boodschap van je merk of product wordt overgebracht, op een creatieve manier.
Instore Communicatie kan door de plaatsing van jouw product in de winkel, maar kan ook door middel van een toonbankdisplay, shelf display of een extra unieke pop-upkaart.

image00131.webp
instore communicatie

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ons assortiment om inspiratie op te doen!
Besties_11_Great (2).jpg
Bestie_10_Great (1).jpg
Besties_6_Great (1).jpg
bottom of page