top of page

Schapstroken voor
in de winkel

Schapstroken zijn het Point of Sale materiaal om jouw producten extra op te laten vallen. Wij maken jouw schapstroken zichtbaar! Een bijzondere strook nodig voor in de schappen? Niks is te gek voor ons!
Schapstroken
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Waarom een schapstrook?

Een schapstrook is een strook die voor de schappen wordt geplaatst bij de producten in de winkel. Een schapstrook is essentieel voor jouw product om op te vallen. Heb jij een speciale aanbieding of een nieuwe lijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Schapstroken op maat
Schapstrook van karton

Schapstroken op maat

Een nieuwe schapstrook nodig voor jouw winkel? Wij maken schapstroken in verschillende vormen en maten. Wil jij nét even iets anders? Wij denken mee voor de mogelijkheden. Of het nu een grote schapstrook is of een kleinere, wij maken, snijden en bedrukken het.

Inspiratie schapstroken

Ben jij op zoek naar een bijzondere schapsstrook die opvalt in de winkel? Wij leveren alle soorten schapsstroken. Winnubst is specialist in het maken van schapsstroken en andere displays: snel, origineel en persoonlijk.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze showcards, kubussen en backcards om inspiratie op te doen.
bottom of page