top of page

Een bijzondere mailing versturen

Een mailing is een reclameboodschap of aankondiging die u naar veel verschillende adressen wilt versturen. Het is een tijdrovende klus die wij jou graag uit handen nemen zodat je jezelf kunt richten op zaken waar je goed in bent. Wij versturen wekelijks mailings en hebben dus veel ervaring in hoe wij deze op de beste manier kunnen aanbieden bij de postverzorger om er zeker van te zijn dat jouw bericht of product op het juiste moment wordt bezorgd. Wij gebruiken verpakkingsmaterialen die geschikt zijn en jouw product beschermen. Hierdoor zal jouw product onbeschadigd bij jouw klant worden bezorgd. Wij kunnen een mailing in een kort tijdbestek leveren en plannen deze uiteraard zorgvuldig. Details zijn belangrijk en bij ons in goede handen!
Zie hier enkele voorbeelden van mailings die Winnubst heeft geproduceerd:

Wij zijn expert in het verzorgen van bijzondere mailings voor uw bedrijf!

Wekelijks verzorgen wij mailingen voor opdrachtgevers. Wij bezorgen jouw boodschap om tijd en volgens jouw wensen. Dit kan vanaf enkele tot duizenden stuks, zowel in Nederland als daarbuiten. Je levert een adressenbestand aan en “de mailing” en wij verzorgen de rest. Een mailing van twee blaadjes of een heel boekwerk; wij kunnen het allemaal. Uiteraard geldt dit ook voor ieder ander product dat je wil verpakken en versturen. Ons specialisme is bijzondere mailingen; net even anders dan dat je gewend bent. Dit kan zijn doordat er een gimmick wordt toegevoegd of dat je veel verschillende versies, talen of soorten heeft. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij verpakken, adresseren en zorgen ervoor dat het op de gewenste manier, op tijd verstuurd wordt. Wij leveren de mailing af tot bij de post- of pakketverzorger.

Voorbeelden van bijzondere mailingen:

  • een verpakt stokbrood verzenden voor de Tour de France;
  • beschuit met muisjes met boter en mesje als geboortekaartje;
  • zakje dennennaalden en lijm, als kerstboomreparatieset;
  • USB-sticks met een reclame boodschap;
  • gepersonaliseerde mailings.

 

Aan bijzondere mailings gaat vaak extra handwerk vooraf. Dit maakt de mailing echter speciaal en zorgt voor een bijzondere boodschap.

 

Meer diensten
Winnubst is gespecialiseerd in meerdere soorten diensten en neemt het werk graag van uw over. Naast mailings kun je ook bij ons terecht voor de volgende diensten: Handling en Transport.

bottom of page