top of page

Handling uitbesteden?

Wij nemen jou het werk graag uit handen

Winnubst verzorgt graag voor je het handling proces van A tot Z. Je kunt ervoor kiezen om uw product plano, opgezet of afgevuld te laten leveren. Daarnaast kun je er ook voor kiezen of de inhoud van de producten gelijk of variabel is.

Ook het ompakken, verpakken, sealen en samenstellen van POS-pakketten zijn werkzaamheden waar wij onze hand niet voor omdraaien. Jij kunt ervoor kiezen om alleen de handling door ons te laten verzorgen maar ook in de werkzaamheden vooraf kunnen wij een rol in spelen. Wij kunnen dus het ontwerp, de ontwikkeling en de afwerking voor jou verzorgen.

 

Laatste handling; afvullen en verzenden

Een dispenser vullen met jouw producten, folders ontvangen in een folderbakje of promotiematerialen afgevuld ontvangen? Winnubst regelt het. Onze service gaat verder dan onze deur en verder dan jouw deur. En daartussen zorgen wij voor een schadevrije verzending. Het enige wat jij of een andere ontvanger nog moet doen is de dispenser, het folderbakje of een ander product een mooi plekje geven. Wil je een handlingklus uitbesteden? Dan ben je bij Winnubst Grafische Afwerking aan het goede adres.

Handig in handwerk

Handling is een verzamelnaam voor vele werkzaamheden die wij aanbieden. Handling bestaat voornamelijk uit werkzaamheden die met de hand gedaan worden nadat een product machinaal bewerkt is. Sinds 1985 verzorgen wij handling voor diverse klanten, vandaar dat onze oprichter Jan Winnubst destijds de leuze ‘Handig in handwerk’ heeft bedacht. Vanuit die visie bieden wij nog steeds aan om voor jou de nabewerking te verzorgen. Door de jarenlange ervaring kunnen we ook adviseren wat betreft de inhoud of de handelingen vooraf. Mocht je hier interesse in hebben, maak dan een afspraak via 075-6142525 of mail naar info@winnubstbv.nl.

Meer diensten

Winnubst is gespecialiseerd in meerdere soorten diensten en neemt het werk graag van je over.  Naast handling kun je ook bij ons terecht voor de volgende diensten: Mailingen en Transport.

bottom of page