Handling uitbesteden?

Wij nemen u het werk graag uit handen.

Winnubst verzorgt graag voor u het handling proces van A tot Z. U kunt ervoor kiezen om uw product plano, opgezet of afgevuld te laten leveren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen of de inhoud van de producten gelijk of variabel is.

Ook het ompakken, verpakken, sealen en samenstellen van POS-pakketten zijn werkzaamheden waar wij onze hand niet voor omdraaien. U kunt ervoor kiezen om alleen de handling door ons te laten verzorgen maar ook in de werkzaamheden vooraf kunnen wij een rol in spelen. Wij kunnen dus het ontwerp, de ontwikkeling en de afwerking voor u verzorgen.

 

Laatste handling; afvullen en verzenden

Een dispenser vullen met uw producten, folders ontvangen in een folderbakje of promotiematerialen afgevuld ontvangen? Winnubst regelt het. Onze service gaat verder dan onze deur en verder dan uw deur. En daartussen zorgen wij voor een schadevrije verzending. Het enige wat u of een andere ontvangerontvanger nog moet doen is de dispenser, het folderbakje of een ander product een mooi plekje geven. Wilt  u een handling klus uitbesteden? Dan bent u bij  Winnubst Grafische Afwerking aan het goede adres.

Handig in handwerk

Handling is een verzamelnaam voor vele werkzaamheden die wij aanbieden. Handling bestaat voornamelijk uit werkzaamheden die met de hand gedaan worden nadat een product machinaal bewerkt is. Sinds 1985 verzorgen wij handling voor diverse klanten, vandaar dat onze oprichter Jan Winnubst destijds de leuze ‘Handig in handwerk’ heeft bedacht. Vanuit die visie bieden wij nog steeds aan om voor u de nabewerking te verzorgen. Door de jarenlange ervaring kunnen we u ook adviseren wat betreft de inhoud of de handelingen vooraf. Mocht u hier interesse in hebben maak dan een afspraak met Ronald Stam via 075-6142525 of mail naar info@winnubstbv.nl.

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen. Naast handling maken we ook Koffers Kubussen Mailingen.

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst