top of page
Cowboys_3_Good.jpg

Kaart met puzzelvoet
 

Jouw gepersonaliseerde tentkaart op maat gemaakt. Wij maken kaarten met puzzelvoet van goede kwaliteit en kunnen jouw kaart extra laten opvallen met een 3D-vorm of wobbler.
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen
Kaart met puzzelvoet

Wat is een tentkaart

Een tentkaart is een grote dubbelzijdige kaart die door middel van een voetje overeind blijft staan en door de opzet op een tent lijkt. De kaart kan jij laten maken in het gewenste formaat, zodat er genoeg plek is voor een mooie opdruk en een strak ontwerp. Je kan zelf het karton kiezen, aangezien elke soort zijn voordelen heeft. Sulfaatkarton heeft een glimmend laagje, grijsbord is extra stevig, terwijl minigolf juist heel licht is. Omdat bepaalde ontwerpen beter uitkomen op een bepaalde soort karton, is deze keuze belangrijk. Uiteraard kunnenwij jou hierin adviseren. 

Wat is een tafelkaart

Het kleine broertje van de tentkaart is de tafelkaart. Dit formaat is ideaal voor op een tafel of bar. Om de kaart te laten staan kan jij kiezen uit een gewone voet, een puzzelvoet, een insteeklip of een voet met een plakrand. Tafelkaarten worden vaak geplaatst op de locatie waar die producten direct verkrijgbaar zijn, zoals een tafelkaart met seizoensbieren in bars, cafés en restaurants. 
Tafelkaart

Inspiratie Tafelkaarten

Tafelkaarten en tentkaarten zijn er in verschillende vormen en maten. Winnubst maakt al jouw tafelkaarten van karton. Wij produceren en bedrukken jouw tentkaarten op maat. 
Tafelkaart met puzzelvet
Tentkaart van karton
Tafelkaart met puzzelvoet
Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze dozen, dispensers en koffers om inspiratie op te doen.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Wist je dat...​

  • Een tafelkaart wordt ook wel tafelhouder, place card, table card of tafelstandaard genoemd.
  • Een tentkaart het kleinere broertje is van een tafelkaart.
  • Wij alle tafelstandaards bedrukken op maat
Contactformulier
bottom of page