top of page
Kartonnen hangtags

Blisterkaarten laten jouw product opvallen!
 

Een blisterkaart is veel meer dan een prijskaartje! Laat klanten weten wat jouw product bijzonder maakt met kartonnen blisterkaarten op maat. Stevig, opvallend en te bedrukken met jouw unieke ontwerp.
Supersnel geleverd
Productie in Nederland
Duurzame verpakkingen
Blisterkaart van karton

Wat zijn blisterkaarten

Blisterkaarten, ook wel hangtags genoemd, zijn kartonnen labels die aan jouw product worden vastgemaakt. Deze informatiekaartjes zorgen ervoor dat jouw product goed blijft hangen en bieden ruimte voor een extra boodschap. Zo kun je informatie geven over de prijs, tips of uitleg geven over het product en nog veel meer. 

Blisterkaarten van Winnubst

Bij Winnubst zijn wij al 37 jaar specialist in het maken van blisterkaarten die passen bij jouw product. Zo maken we kaarten van 350 grams papier, dikker karton of geven we advies over een andere vorm die voldoet aan jouw wensen. En ook het design bepaal jij helemaal zelf. Zo weet je zeker dat de blisterkaarten helemaal aansluiten bij jouw product en merk. 

En de rest? Doen wij uiteraard ook. Zo cacheren we het drukwerk op het karton, stansen onze collega's het in de gewenste vorm, recyclen we het overige karton en kunnen onze bezorgers het zelfs naar het juiste adres brengen
Good.jpg

Inspiratie blisterkaarten

Winnubst maakt bedrukte blisterkaarten in allerlei soorten en maten. Weten wat wij naast blisterkaarten nog meer maken van karton? Download gratis ons inspiratiemagazine!
Hangtags van karton
Hangtags van karton
Hangtags van karton
Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze dozen, dispensers en koffers om inspiratie op te doen.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

bottom of page