top of page
doordraai.png

Een originele boodschap met een doordraaikaart

Verstuur een doordraaikaart! Jouw boodschap wordt origineel overgebracht, waardoor die niet snel vergeten wordt.  

Waarom een doordraaikaart?

Met een doordraaikaart vouw je door, en ontdek je steeds een nieuwe boodschap. Een doordraaikaart wordt ook wel turning card genoemd. Het bestaat uit verschillende pagina’s en kan op verschillende manieren worden doorgevouwen. Met een doordraaikaart breng je meerdere boodschappen op een originele manier over. Daarnaast kan er door middel van de vele pagina’s veel informatie op de doordraaikaart kwijt.
IMG_8630.JPEG
IMG_8627.JPEG

Doordraaikaarten op maat

Een doordraaikaart is veelzijdig en multi-inzetbaar, introduceer je nieuwe product of verstuur een uitnodiging met een doordraaikaart. Het is mogelijk informatie af te wisselen met afbeeldingen. 

Ben jij op zoek naar een doordraaikaart voor jouw boodschap? Wij leveren alle soorten doordraaikaarten. Winnubst is specialist in het maken van doordraaikaarten en andere displays. Snel, origineel en persoonlijk.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze schuifkaarten, toonbankdisplays en vloerdisplays om inspiratie op te doen.
bottom of page