top of page

Indrukwekkende

displays en verpakkingen 

door cacheren

Zo krijgt jouw product dikte en stevigheid!

Cacheren folderbakje
Cacheren verpakkings doos
Cacheren showcard
Cacheren vloerdisplay
Cacheren special
Wat is cacheren?

Cacheren is het op- en/of tegenplakken van drukwerk op een oppervlakte van karton of kunststof. Het zorgt voor dikte en stevigheid van het drukwerk en wordt daarmee ideaal voor nabewerking. Denk hierbij aan bewerkingen als stansen of het snijden van drukwerk. Lees hier meer over de stappen van het cacheerproces:

Cacheren proces
  1. De keuze van het drukwerk (wordt er gedrukt op 130 grams, 170 grams, GD 2, met UV lak of glanslaminaat), voor het cacheren is dit allemaal geen probleem.

  2. Kies de kartonsoort die jij wilt voor jouw product, cacheren kan op grijsbord, minigolf, EE golf of een van de vele andere soorten karton.

  3. Nadat de keuze is gemaakt zorgt Winnubst voor de juiste lijm en kan het cacheren beginnen.

  4. De gekozen kartonsoort wordt in de machine gelegd.

  5. Halfautomatisch worden de drukvellen op het karton geplakt. Om vervolgens automatisch gewalst te worden. Zodat de gecacheerde drukvellen van hoge kwaliteit blijven.

  6. De gecacheerde vellen zijn nu klaar voor de nabewerking zoals stansen, snijden of langsnaad plakken.

Aan de slag met cacheren!

 

Bij aanvraag voor jouw bestelling maken wij een offerte voor jou op. Jij kiest hierbij een van de 10 soorten karton. Na overleg, gaan wij voor jou aan de slag! Lijmen, walsen en cacheren. Het product wordt gemaakt binnen de besproken tijdsperiode. Zit er tijdsdruk achter? Geen probleem! Wij houden van uitdagingen. Zelfs het transport nemen we voor jou uit handen. Van verpakken tot verzenden.

Cacheren zit in ons DNA

200.000+ 

Vellen per maand

10+

Kartonsoorten 

120 x 160

Maximaal formaat in cm

Wist je dat...​

contact
bottom of page