top of page
image00015.jpeg

Duurzaamheid bij Winnubst

Bij Winnubst staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om onze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Daarom bieden wij een breed assortiment aan duurzame verpakkingsmogelijkheden aan, zodat ook jij een bijdrage kunt leveren aan een duurzame wereld.

Onze producties zijn volledig CO2 neutraal

Al onze interne producties zijn volledig CO2-neutraal, conform het CO₂-Footprint GHG-Protocol, scope 1 + 2 + 3, wat betekent dat onze inspanningen bijdragen aan een schonere en groenere toekomst. Om onze CO2-uitstoot van het jaar 2022 te compenseren, werken we samen met Groenbalans, een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaamheidsoplossingen. Hiermee verzekeren we dat onze interne producties niet alleen hoge kwaliteit zijn, maar ook in lijn met onze toewijding aan onze CO2-Footprint.

FSC® gecertificeerd

Certificeringen van Winnubst

Duurzame verpakkings
mogelijkheden bij Winnubst

Onze duurzame verpakkingsproducten zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled karton en papier, biologisch afbreekbare plastics en natuurlijke materialen. Daarnaast zijn veel van onze producten herbruikbaar en/of recyclebaar, wat betekent dat ze na gebruik opnieuw kunnen worden ingezet of op een milieuvriendelijke manier verwerkt kunnen worden.
Duurzame verpakking van karton
Duurzaamheid

Bijdrage aan
een duurzame wereld

Naast het aanbieden van verpakkingsproducten die gemaakt zijn van duurzame materialen, hebben we ook hard gewerkt aan het verduurzamen van onze eigen bedrijfsprocessen. Zo hebben we de afgelopen jaren ons gebouw voorzien van zonnepanelen, een dubbele laadpaal en LED-verlichting, wat heeft geresulteerd in een significante verlaging van onze energiekosten.

We zijn ervan overtuigd dat het verduurzamen van onze bedrijfsprocessen en het aanbieden van duurzame producten een belangrijke bijdrage kan leveren aan een beter milieu. We blijven daarom ook in de toekomst hard werken aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties.

Sustainable development goals

Bij Winnubst werken we ook actief aan het bereikan van de de Sustainable Development Goals (SDG's), ook wel de 17 doelen voor een duurzamere wereld. Meer weten of hoe wij dit toepassen binnen ons bedrijf? Kijk hier:

bottom of page