top of page
image00014.jpeg

Duurzaamheid bij Winnubst

Bij Winnubst staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid ondernemen hoog in het vaandel. Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om onze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Daarom bieden wij een breed assortiment aan duurzame verpakkingsmogelijkheden aan, zodat ook jij een bijdrage kunt leveren aan een duurzame wereld.

Certificeringen van Winnubst

fsc-3-logo-png-transparent.png

FSC Keurmerk

BRCGS_CERT_PACKAGING_LOGO-600x391-removebg-preview.png
3e619dd5afb3b195_sbb-beeldmerk.png

BRC Packaging Certificaat

Erkend leerbedrijf

Duurzame verpakkings
mogelijkheden bij Winnubst

Onze duurzame verpakkingsproducten zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled karton en papier, biologisch afbreekbare plastics en natuurlijke materialen. Daarnaast zijn veel van onze producten herbruikbaar en/of recyclebaar, wat betekent dat ze na gebruik opnieuw kunnen worden ingezet of op een milieuvriendelijke manier verwerkt kunnen worden.
image00014.jpeg
Image by Guillaume de Germain

Bijdrage aan een duurzame wereld

Naast het aanbieden van verpakkingsproducten die gemaakt zijn van duurzame materialen, hebben we ook hard gewerkt aan het verduurzamen van onze eigen bedrijfsprocessen. Zo hebben we de afgelopen jaren ons gebouw voorzien van zonnepanelen, een dubbele laadpaal en LED-verlichting, wat heeft geresulteerd in een significante verlaging van onze energiekosten.

We zijn ervan overtuigd dat het verduurzamen van onze bedrijfsprocessen en het aanbieden van duurzame producten een belangrijke bijdrage kan leveren aan een beter milieu. We blijven daarom ook in de toekomst hard werken aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties.

Samen voor een duurzame toekomst

We hopen dat ook jij kiest voor duurzame verpakkingsmogelijkheden bij Winnubst. Samen kunnen we een verschil maken voor het milieu en de toekomst van onze planeet.

bottom of page