top of page

Een bijzondere uitnodiging met een pop-up kaart

Stuur een pop-up kaart! Een super leuk product dat meteen de aandacht trekt, opvalt tussen de normale post en handig door de brievenbus gaat. 
pop=+-up.png

Waarom een pop-up kaart?

Een pop-up kaart is een beleving in 3D waarbij één of meerdere afbeeldingen omhoog komt bij het openvouwen. Een leuke verrassing voor de ontvanger en iets wat niet snel vergeten wordt.
Wil jij een bijzondere uitnodiging versturen? Wil jij jouw klanten op de hoogte brengen van een verhuizing? Een nieuw product lanceren of uitnodigingen versturen voor een event? Stuur een pop-up kaart! Een super leuk product dat meteen de aandacht trekt, opvalt tussen de normale post en handig door de brievenbus gaat. 
pop-up kaart mario
Kubus-1.jpg

Pop-up kaarten op maat

Pop-up kaarten worden het meeste gebruikt tijdens kerst. Bedrijven willen op een bijzondere manier haar werknemers bedanken. Wij maken jouw 3D pop up kaarten op maat! 

Winnubst Grafische Afwerking is specialist in het maken van pop-up kaarten. Wij maken pop-up kaarten in alle soorten en maten. Een andere optie is een doordraaikaart!

Bekijk de Victor&Rolf pop-up kaart in ons Product van de Week en doe inspiratie op!

Inspiratie pop-up kaarten

Ben jij op zoek naar een pop-up kaart voor jouw boodschap? Wij leveren alle soorten pop-up kaarten. Winnubst is specialist in het maken van pop-up kaarten en andere displays. Snel, origineel en persoonlijk.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze schuifkaarten, toonbankdisplays en vloerdisplays om inspiratie op te doen.
bottom of page