Pop-up kaarten

Een pop-up kaart wordt voor meerdere doeleinden gebruikt. Het is een populair middel om meer uit een direct mail te halen. Doordat de ontvanger uw boodschap in 3D ontvangt wordt uw boodschap nog duidelijker. Een pop-up kaart is een beleving in 3D terwijl hij wel plat te versturen is. De kaart waarbij één of meerdere afbeeldingen omhoog komen bij het open vouwen zorgt voor een verassingseffect. Winnubst Grafische Afwerking is specialist in het maken van pop-up kaarten. 

Show More

Pop-up kaart als uitnodiging

 

Wilt u een bijzondere uitnodiging versturen? Wilt u uw klanten op de hoogte brengen van een verhuizing? Een nieuw product lanceren of uitnodigingen versturen voor een event? Denk dan eens aan een pop-up kaart. Een super leuk product, dat zeker de aandacht trekt en zal vasthouden!

De pop-up kaart is gemakkelijk te versturen omdat hij plat in een envelop past en bezorgt de ontvanger hierdoor een leuke verassing. Van 2D transformeert de pop-up kaart tot een 3D kaart, hierdoor komt de pop-up kaart als het ware tot leven. Wij maken pop-up kaarten in alle soorten en maten. Wij leveren een plano model waarop u uw ontwerp kunt afstemmen. Graag denken wij mee aan de mogelijke effecten die u wilt laten oppoppen.

Een pop-up kaart voor elke gelegenheid

 

Een pop-up kaart kunt u natuurlijk inzetten voor al uw marketing en communicatie doeleinden. Met de pop-upkaart zorgt u ervoor dat u opvalt tussen de gewone post. Een aanrader om uw boodschap over te brengen. Met een pop-up kaart maakt u het verschil tussen de normale post en blijft u beter hangen in het geheugen van de geadresseerde.

 

Specialist in handwerk

 

Winnubst Grafische Afwerking heeft al dertig jaar ervaring in het maken van pop-up kaarten. In deze jaren hebben we verschillende mooie pop-up kaarten gemaakt. Deze kaarten staan nog steeds trots gepresenteerd in onze showroom. Heeft u interesse in het laten maken van een pop-up kaart? Bel voor meer informatie naar 075-614 2525 of mail naar info@winnubstbv.nl en wij zullen contact met u opnemen. Of kom een keer kijken in onze showroom naar verschillende voorbeelden van een pop-up kaart, we hebben ze in alle soorten en maten.

Show More

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen. Naast pop-up kaarten maken we ook Schuifkaarten Shelf displays Showcards.

 

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst