Point Of Sales materiaal

 

Over POS materiaal

Om uw producten op unieke wijze te presenteren kunt u kiezen voor verschillende POS uitingen. POS materialen zorgen ervoor dat uw product beter zichtbaar is tussen de producten van uw concurrentie. U kunt uw producten extra laten opvallen in de schappen, maar ook op andere plekken waar uw doelgroep kennismaakt met uw product. Winnubst maakt al jaren verschillende POS materialen voor diverse merken.

Met POS materiaal verkoopt u meer

POS materiaal geeft uw potentiele klanten meer informatie over uw producten en laten uw USP’S beter tot uiting komen. Door meer aandacht voor  uw producten te vragen zullen deze niet aan de aandacht van uw doelgroep ontsnappen.

 

POS materiaal voor nieuwe producten

Wanneer u een nieuw product op de markt brengt zult u veel investeren in de marketing van dit product. Hoogstwaarschijnlijk gebruikt u meerdere campagnes om uw doelgroep kennis te laten maken met uw product. Zowel online- als offline campagnes spelen hierbij een belangrijke rol in dit proces. POS materiaal wordt vaak gebruikt wanneer er nieuwe producten worden gepresenteerd. De voordelen hiervan zijn dat uw doelgroep het product weer herkent na deze eerder te hebben gezien of gehoord. Hierdoor wordt zij weer herinnerd aan het product. De herkenning van een product heeft een positief effect op het aankoopproces.

Voor hen die nog niet bekend zijn met uw product of het aanbod van u en uw concurrenten kunt u een voorsprong pakken door POS materiaal te gebruiken. Wanneer iemand geïnteresseerd is in uw product maar nog geen merkvoorkeur of merkloyaliteit heeft opgebouwd kunt u hier uw voordeel uit halen door uw producten beter te presenteren dan uw concurrent doet.

 

POS materiaal ter presentatie

POS materiaal wordt ook gebruikt ter presentatie. Op beurzen, openbare plekken en op andere plaatsen waar een merk zichtbaar is wordt dat vaak ondersteund door point of sales materiaal. Dat wordt gedaan met behulp van materiaal dat passend is op de plek waar het geplaatst wordt. Kubussen, shelf displays, vloerdisplays en zuilen worden veel gebruikt wanneer een product gepresenteerd wordt in een omgeving die niet direct aansluit. Hiermee wordt een algeheel beeld van het product gecreëerd en kunnen er associaties worden gemaakt die u als productontwikkelaar graag ziet.

Wanneer het gaat om producten die in een startfase zitten of waar een langer keuzeproces aan voorafgaat kan het zijn dat u uw doelgroep graag iets mee wilt geven naar huis of een andere locatie. Hier zijn draaischijven, pop-upkaarten, schuifkaarten en showcards een geschikte optie voor.

Daarnaast kunt u uw diensten en producten op meerdere manieren presenteren. Folders en visitekaartjes zijn nog steeds populair en u kunt hiermee uw organisatie op meerdere plekken presenteren. Folders kunnen worden gepresenteerd in dispensers, folderbakjes en naast toonbank displays.

 

POS materiaal voor onderweg

Om onderweg uw organisatie of product zichtbaar te maken kunt dozen, koffers, verpakkingen en mappen laten ontwikkelen. Hiermee is het tijdens het bezorgingsproces duidelijk dat het om uw producten gaat. Deze vormen van drukwerk kunt u gebruiken voor het opzetten van mailingen waarvan wij ook de handling kunnen verzorgen.

 

Daarnaast leveren we ook speciaal maatwerk drukwerk, tafelkaarten en mobiles.

Winnubst maakt POS materiaal voor iedere doelgroep en doelstelling.

 

 

Door onze 30 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van POS materiaal kunnen wij iedere vraag beantwoorden. Er zijn talloze opties te bedenken voor verschillende ontwerpen. Niet voor niets hebben wij al vele bekende merken geholpen; L’Oreal, Heineken, Brand en Nivea.  Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze specialisten via 075 614 2525.

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst