top of page

Een kubus van karton als promotiemateriaal

Er zijn talloze manieren om reclame te maken, maar het moeilijke is om eruit te springen. Op zoek naar een speelse wijze waarmee jou product tot leven komt en meteen opvalt? Een 3D-kubus is hiervoor de ideale oplossing. Perfect voor het promoten van een product
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen
Kartonnen Kubus Sunglasses

Waarom een kubus?

Een groot voordeel van de kartonnen kubus is dat je meerdere vlakken hebt om informatie op te plaatsen, hierdoor is de kubus een grote informatiedrager en tevens een unieke eyecatcher. De vlakken van een kubus kunnen een formaat hebben tot 40x40x40cm. De keuze van het formaat ligt bij jou en is natuurlijk afhankelijk van het design.

Een ander groot voordeel van een kubus is dat deze plat te verpakken en versturen is en eenvoudig door de winkelier c.q. eindgebruiker kan worden opgezet. Dit zorgt voor lage verzendkosten bij een groot reclame object. En dat maakt ons allemaal blij!

Kubussen op maat

Wil jij echt opvallen? Dan moet je de hoogte in. Op het moment dat een kubus tot ooghoogte reikt kan de klant er niet meer om heen. Deze hoogte wordt bereikt door kubussen op elkaar te zetten. Door wat simpele inkepingen kunnen de kubussen makkelijk gestapeld worden zonder om te vallen. Wees origineel en probeer een stapelkubustoren.

Het principe van een kubus kunnen wij toepassen op andere vormen zoals een drie- of zeshoek. 

Norah Kubus 4_edited.jpg

Inspiratie kartonnen kubussen

Een kubus is hét promotiemateriaal voor jouw product. Winnubst maakt jouw kartonnen kubus. Een kartonnen kubus is er in verschillende vormen en maten. 
Kubus_image1_edited.jpg
Kubus parfum
Kubus wit

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze schuifkaarten, shelf displays en plafondhangers om inspiratie op te doen.


 
Contactformulier Kubussen

Wist je dat...​

  • Een kubus kent meerdere varianten: naast een gewone kartonnen kubus is er ook een klapkubus. Een klapkubus wordt vast gemaakt door middel van een elastiek, wanneer je deze opent klapt hij uit tot een bijzondere kubus! Dit is de ideale kubus voor een geboortekaartje. 
  • Kubussen kunnen speciaal gestapeld worden en zo omgetoverd worden tot stapelkubussen, deze zijn niet meer te missen. 
bottom of page