Een kubus laten bedrukken

Er zijn talloze manieren om reclame te maken. Reclame onderscheidt zich juist als het bijvoorbeeld op speelse wijze tot leven lijkt te komen, dit kan doormiddel van een 3D kubus. Een kubus is ideaal voor het promoten van een product. Het voordeel van de kubus is dat je meerdere vlakken hebt om informatie op te plaatsen, hierdoor is de kubus een grote informatiedrager en tevens een unieke eye-catcher. De vlakken van een kubus kunnen een formaat hebben tot 40x40x40cm. De keuze van het formaat ligt bij u en is natuurlijk afhankelijk van het design er op de kubus komt.
Een ander groot voordeel van een kubus is dat deze plat te verpakken en versturen is en zo eenvoudig door de winkelier c.q. eindgebruiker kan worden opgezet. Dit zorgt voor lage verzendkosten voor een groot reclame object.

Show More

Stapelkubussen vallen op!

Wilt u echt opvallen? Dan moet u de hoogte in. Op het moment dat een kubus tot ooghoogte reikt kan de klant er niet meer om heen. Deze hoogte wordt bereikt door meerdere kubussen op elkaar te zetten. Door wat simpele inkepingen kunnen de kubussen op elkaar gestapeld worden. De inkepingen zorgen ervoor dat de kubus toren niet omvalt. Wees origineel en ga voor een stapelkubus toren.

Andere vormen dan een kubus

Het principe van een kubus kunnen we ook toepassen op andere vormen met hoeken, bijvoorbeeld een driehoek of een zeshoek. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, schroom dan niet om contact op te nemen via 075-614 2525 of mail naar info@winnubstbv.nl.

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen. Naast kubussen maken we ook Mailingen, Mappen en Mobiles.

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst