Kubussen

Er zijn talloze manieren om reclame te maken, maar het moeilijke is om het eruit te laten springen. Een reclame die op een speelse wijze tot leven komt en meteen opvalt? Een 3D-kubus. Het is ideaal voor het promoten van een product. 

Een groot voordeel is dat je meerdere vlakken hebt om informatie op te plaatsen, hierdoor is de kubus een grote informatiedrager en tevens een unieke eyecatcher. De vlakken van een kubus kunnen een formaat hebben tot 40x40x40cm. De keuze van het formaat ligt bij jou en is natuurlijk afhankelijk van het design.

Een ander groot voordeel van een kubus is dat deze plat te verpakken en versturen is en eenvoudig door de winkelier c.q. eindgebruiker kan worden opgezet. Dit zorgt voor lage verzendkosten bij een groot reclame object. En dat maakt ons allemaal blij!

Wil jij echt opvallen? Dan moet je de hoogte in. Op het moment dat een kubus tot ooghoogte reikt kan de klant er niet meer om heen. Deze hoogte wordt bereikt door kubussen op elkaar te zetten. Door wat simpele inkepingen kunnen de kubussen makkelijk gestapeld worden zonder om te vallen. Wees origineel en probeer een stapelkubustoren.

Het principe van een kubus kunnen wij toepassen op andere vormen zoals een drie- of zeshoek. 

1/1
Meer bijzonder drukwerk

Winnubst is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen. Naast kubussen maken we ook Vloerdisplays en Dozen.

GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst