Bierverpakking - giftbox

Val op met jouw unieke  

bierverpakking

Met jouw speciale bierverpakking val je extra op! Wij zijn de ideale partner om samen met jouw deze bedrukte kartonnen bierverpakking te maken. Van ontwerp en design tot het produceren, vullen en verzenden.
 
Wij maken jouw sixpack verpakking van karton. Stevig, op maat gemaakt en passend bij jouw unieke biermerk.
Bierverpakking - sixpack

Sixpack verpakking

Een sixpack verpakking is ideaal voor twee tot zes bierflesjes. Of je nou zes verschillende speciaalbieren tot allemaal dezelfde biertjes in een verpakking stopt: bij ieder speciaalbier past een eigen design! 
 
Bierverpakking - giftbox

Giftbox verpakking

Een giftbox is leuk om te krijgen en te geven.  Ontwerp een unieke en opvallende verpakking, zodat jouw klanten geen cadeaupapier meer nodig hebben. Maak van jouw giftbox verpakking een uniek cadeau.
Wij maken jouw giftbox verpakking van karton. Met eigen logo en persoonlijke opmaak. Wij denken met je mee voor de mogelijkheden. 
 
Bierverpakking - bierdoos

Kartonnen bierdoos

Zijn jouw klanten al een echte speciaalbier fan geworden? Verras je klanten met deze extra grote verpakking met jouw eigen unieke en opvallende design. De bierdoos verpakking is ideaal voor grotere aantallen flesjes. Mogelijk van 8 tot 24 bierflesjes. 
De kartonnen bierdoos verpakking is gemaakt van golfkarton, waardoor deze extra stevig is en makkelijker te verzenden.
 
Bierverpakking - wijnverpakking

Kartonnen specials

Wij maken gebruik van tientallen soorten karton, waardoor er altijd iets voor jou bij zit. Wij denken mee om een unieke vormgeving te ontwikkelen. 

Geen bierdrinker, maar een echte wijndrinker? Of heb je liever iets sterkers? Voor iedere fles hebben wij een unieke verpakking. Geen uitdaging is te groot voor ons.

 
Bierverpakking - Point of Sale
Liever ander Point of Sale materiaal van karton? Van een shelf display, plafondhangers tot een gezellige tafelkaart. Bekijk ander Point of Sale materiaal bij ons assortiment en doe inspiratie op.

Point of Sale materiaal

Onze levertijden zijn kort. Te bestellen vanaf kleine oplages. De verpakkingen zijn gemaakt van stevig karton. Wij werken altijd samen.
GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • b-facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst