top of page
VeenZand-Eiber-bier-17 (1).jpg

Val op met jouw
bedrukte bierverpakking

 

Met jouw speciale bierverpakkingen val je extra op! Wij bedrukken jouw bierdoos op maat.
craft-partner-cmyk-hr.png
Officiële Partner van CRAFT
Supersnel geleverd
Productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Trotse partners van Winnubst

Met jouw speciale bierverpakking val je extra op!
Wij zijn de ideale partner om samen met jouw deze bedrukte kartonnen bierverpakking te maken. Van ontwerp en design tot het produceren, vullen en verzenden.
De 7 Deugden Bierverpakking
De 7 Deugden bierverpakking
De 7 Deugden bierverpakking

Bierdragers 

Een bierdrager of biertray verpakking is de ideale manier om vier van jouw speciaalbieren te verpakken. Het is gemakkelijk mee te nemen naar het strand, een feestje of een andere gelegenheid. Een bierdrager is een duurzame giveaway die opvalt tussen de andere verpakkingen. Geef jouw speciaalbier nog meer waarde met een opvallende biertray.
Biedrager Kugi
Naeckt Bierverpakking met glas

Bierverpakkingen
voor jouw bierglas

Een kartonnen bierverpakking kan jij personaliseren.
Een bierverpakking kan in combinatie met jouw unieke bierglas in een giftbox verpakking. De bierverpakkingen zijn mogelijk van 4 tot 8 bierflesjes in combinatie met een bierglas. Wil jij liever meer of minder bierflesjes in een bierverpakking? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Een giftbox is leuk om te krijgen en te geven.  Ontwerp een unieke en opvallende bierverpakking, zodat jouw klanten geen cadeaupapier meer nodig hebben. Maak van jouw giftbox verpakking een uniek biercadeau.
Eiber Bierverpakkingen
Eiber Bierverpakkingen

Giftbox bierverpakkingen

Eiber Bierverpakkingen

Bier blikverpakkingen
op maat

Een sixpack bierverpakking is ideaal voor 6 bierflesjes of bierblikjes. Of je nou 6 verschillende speciaalbieren of allemaal dezelfde biertjes in een bierverpakking stopt: bij ieder speciaalbier past een eigen design! 
Bier blikverpakkingen bedrukt
Sixpack bierverpakking van Moersleutel

Sixpack verpakking

Naast bierverpakkingen voor jouw bierfles produceren wij ook verpakkingen voor jouw bierblikken. Met jouw bedrukking is er ruimte een extra boodschap toe te voegen
aan het speciaalbier.

Blikverpakkingen voor
elke soort blikbier

Een blikbierverpakking is geschikt voor 4 tot 8 bierblikken. De blikbierverpakking zijn er in de maten voor blikbieren: 0,33 liter, 0,44 liter en een halve liter. Liever een andere hoeveelheid? Daag ons uit en wij denken met jouwmee voor jouw blik bierverpakking.
Bierverpakking van karton
Leeghwater_bier_logo.jpeg

Bierverpakkingen op maat

Zijn jouw klanten al een echte speciaalbier fan geworden? Verras je klanten met deze extra grote verpakking met jouw eigen unieke en opvallende design. 
Baxbier Bierverpakkingen op maat
Baxbier Bierverpakkingen op maat
Baxbier Bierverpakkingen op maat

Bedrukte bierdozen

De kartonnen bierdoos verpakking is gemaakt van golfkarton, waardoor deze extra stevig is en makkelijker te verzenden. Wij bedrukken jouw bierdoos op maat. De bierdoos verpakking is ideaal voor grotere aantallen flesjes. Mogelijk van 8 tot 24 bierflesjes. 

Wij maken jouw bierdozen van karton. Met eigen logo en persoonlijke opmaak. Stevig, te gebruiken als bierverzenddoos. Wij denken met je mee voor de mogelijkheden. Stevig, op maat gemaakt en passend bij jouw unieke biermerk.
Kugi bierverpakking
Kugi bierverpakkingen
Kugi bierverpakking
kugi_company_logo.png

Contact over jouw bierverpakking!

Wil jij ook een bierverpakking? Maar geen zin in alle onzin?

Stuur ons een appje of mailtje en ontvang super snel voorbeelden en een prijs!

Tom Winnubst

Bel, whatsapp of mail ons:

Tom Winnubst contact
Contact voor bezoeker
bottom of page