Val op met jouw
bedrukte bierverpakking
 

Met jouw speciale bierverpakkingen val je extra op! Wij bedrukken jouw bierdoos op maat.
Bierverpakkingen van karton - gekleurd
Met jouw speciale bierverpakking val je extra op!
Wij zijn de ideale partner om samen met jouw deze bedrukte kartonnen bierverpakking te maken. Van ontwerp en design tot het produceren, vullen en verzenden.
WhatsApp Image 2021-12-20 at 16.47.24 (3).jpeg
WhatsApp Image 2021-12-20 at 16.47.24 (5).jpeg

Bierdragers 

Een bierdrager of biertray verpakking is de ideale manier om vier van jouw speciaalbieren te verpakken. Het is gemakkelijk mee te nemen naar het strand, een feestje of een andere gelegenheid. Een bierdrager is een duurzame giveaway die opvalt tussen de andere verpakkingen. Geef jouw speciaalbier nog meer waarde met een opvallende biertray.
Biedrager Kugi

Giftbox bierverpakking

Een giftbox is leuk om te krijgen en te geven.  Ontwerp een unieke en opvallende bierverpakking, zodat jouw klanten geen cadeaupapier meer nodig hebben. Maak van jouw giftbox verpakking een uniek biercadeau.
Eiber_image1.jpeg
Eiber_Image2.jpeg
Eiber_Image4.jpeg

Bier blikverpakkingen
op maat

Naast bierverpakkingen voor jouw bierfles produceren wij ook verpakkingen voor jouw bierblikken. Met jouw bedrukking is er ruimte een extra boodschap toe te voegen aan het speciaalbier.
Bier blikverpakkingen bedrukt
8EF94806-E28C-494C-88DB-E2401B86E985.jpeg

Blikverpakkingen voor elke soort blikbier

Een blikbierverpakking is geschikt voor 4 tot 8 bierblikken. De blikbierverpakking zijn er in de maten voor blikbieren: 0,33 liter, 0,44 liter en een halve liter. Liever een andere hoeveelheid? Daag ons uit en wij denken met jouw mee voor jouw blik bierverpakking.

Bierverpakkingen op maat

Zijn jouw klanten al een echte speciaalbier fan geworden? Verras je klanten met deze extra grote verpakking met jouw eigen unieke en opvallende design. 
Bierverpakking bedrukt
Bierverpakking bedrukt
Bierverpakking kartonnen

Sixpack verpakking

Een sixpack bierverpakking is ideaal voor 6 bierflesjes of bierblikjes. Of je nou 6 verschillende speciaalbieren of allemaal dezelfde biertjes in een bierverpakking stopt: bij ieder speciaalbier past een eigen design! 
Blikbierverpakking van Moersleutel

Bierverpakkingen voor jouw bierglas

Een kartonnen bierverpakking kan jij personaliseren. Een bierverpakking kan in combinatie met jouw unieke bierglas in een giftbox verpakking. De bierverpakkingen zijn mogelijk van 4 tot 8 bierflesjes in combinatie met een bierglas. Wil jij liever meer of minder bierflesjes in een bierverpakking? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Bierverpakking De Naeckte Brouwers
8dc2ea_78ee97bc6ee24adbb74d5a33fc19076b~mv2.jpg
Bierverpakking bedrukt - bierverpakking karton

Bedrukte bierdozen

De kartonnen bierdoos verpakking is gemaakt van golfkarton, waardoor deze extra stevig is en makkelijker te verzenden. Wij bedrukken jouw bierdoos op maat. De bierdoos verpakking is ideaal voor grotere aantallen flesjes. Mogelijk van 8 tot 24 bierflesjes. 
Wij maken jouw bierdozen van karton. Met eigen logo en persoonlijke opmaak. Stevig, te gebruiken als bierverzenddoos. Wij denken met je mee voor de mogelijkheden. Stevig, op maat gemaakt en passend bij jouw unieke biermerk.

Contact over jouw bierverpakking!

Wil jij ook een bierverpakking? Maar geen zin in alle onzin?

Stuur ons een appje of mailtje en ontvang super snel voorbeelden en een prijs!

Tom Winnubst

Bel, whatsapp of mail ons: