Val op met jouw unieke bierverpakking

Met jouw speciale bierverpakking val je extra op!
Wij zijn de ideale partner om samen met jouw deze bedrukte kartonnen bierverpakking te maken. Wij bedrukken jouw bierdoos op maat. Van ontwerp en design tot het produceren, vullen en verzenden.
 

Sixpack bierdoos 

Een sixpack bierverpakking is ideaal voor 2 tot 6 flesjes. Of je nou 6 verschillende speciaalbieren of allemaal dezelfde biertjes in een bierverpakking stopt: bij ieder speciaalbier past een eigen design! 
Wij maken jouw bierdoos van karton door jouw bierdoos te bedrukken en te produceren. Stevig, op maat gemaakt en passend bij jouw unieke biermerk.
 

Giftbox bierverpakking

Een giftbox is leuk om te krijgen en te geven.  Ontwerp een unieke en opvallende bierverpakking, zodat jouw klanten geen cadeaupapier meer nodig hebben. Maak van jouw giftbox verpakking een uniek biercadeau.
Wij maken jouw bierdozen van karton. Met eigen logo en persoonlijke opmaak. Stevig, te gebruiken als bierverzenddoos. Wij denken met je mee voor de mogelijkheden. 
 

Bedrukte bierdoos  van karton

Zijn jouw klanten al een echte speciaalbier fan geworden? Verras je klanten met deze extra grote verpakking met jouw eigen unieke en opvallende design. De bierdoos verpakking is ideaal voor grotere aantallen flesjes. Mogelijk van 8 tot 24 bierflesjes. 
De kartonnen bierdoos verpakking is gemaakt van golfkarton, waardoor deze extra stevig is en makkelijker te verzenden. Wij bedrukken jouw bierdoos op maat. 
 

Bedrukken van jouw wijndoos?

Wij maken gebruik van tientallen soorten karton, waardoor er altijd iets voor jou bij zit. Wij denken mee om een unieke vormgeving te ontwikkelen wat past bij jouw wijndoos of wijnverpakking.
Geen bierdrinker, maar een echte wijndrinker? Of heb je liever iets sterkers? Voor iedere fles hebben wij een unieke verpakking. Een wijnverpakking of wijndoos laten bedrukken? Geen uitdaging is te groot voor ons.
 
 

Point of Sale materiaal

Liever ander Point of Sale materiaal van karton? Van een shelf display, plafondhangers tot een gezellige tafelkaart. Bekijk ander Point of Sale materiaal bij ons assortiment en doe inspiratie op.
Onze levertijden zijn kort. Te bestellen vanaf kleine oplages. De verpakkingen zijn gemaakt van stevig karton. Wij werken altijd samen.
Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • b-facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst