top of page

Maak jouw product specialer met luxe klepdozen

Klepdozen zijn ideaal om jou product speciaal te verpakken. Een mooie fullcolour bedrukte klepdoos tot een kleine brievenbusdoos. Winnubst is specialist in het maken van luxe klepdozen op maat.

Johnny Cashew klepdoos

Op maat of bestaand 

Met een doos op maat ontvang jij een doos helemaal gemaakt op maat zoals jij dat wil. Denk hierbij aan een doos met een interieur voor jouw spullen! Alleen hebben wij na meer dan 36 jaar dozen maken al meer dan 200 ''standaard'' formaten dozen! Dit zijn de dozen waar wij de stansmessen al van hebben liggen en jij deze dus niet hoeft te betalen. Ook een bestaande doos kan jij op maat laten maken met een eigen interieur!!

Klepdoos met inlay Teasy

Doos op maat

Vraag jouw verpakking op maat aan, helemaal naar jouw wens!

Rebelle brievenbus doos

Bestaande doos

Bekijk hier al onze standaard formaten en kies het formaat dat bij jouw product past!

La Baleine klepdoos

Waarom een luxe
bedrukte klepdoos?

Een bedrukte klepdoos geeft het product direct een bijzondere uitstraling, waarmee jouw klant de klepdoos met een positieve eerste indruk in ontvangst neemt. Wij hebben standaard verzenddozen ontwikkeld waarmee je jouw product kunt verzenden. Deze klepdozen zijn er in verschillende maten, materiaalsoorten, kleuren en diktes. Wij leveren blanco dozen, maar je kunt ook bij ons terecht voor een bedrukte klepdozen. Ben jij toch opzoek naar een iets luxere doos? Dan is een magneetdoos of schuifdoos misschien wel
iets voor jou!

Word jij ook zo moe van die hoge stansmeskosten?

Dat komt goed uit!! Omdat wij dit al meer dan 36 jaar mogen doen hebben wij meer dan 250!!!!!!!!!!! stansmessen van klepdozen op voorraad die gebruikt kunnen worden zonder extra kosten. Winnubst is specialist in het maken van bedrukte klepdozen op maat, vandaar dat we al jaren verpakkingsdozen voor Heineken, Jägermeister, 7UP, G-Star en Colgate maken.

Wil jij jouw klepdoos toch iets specialer maken? Dat kan heel eenvoudig door het toevoegen van een inlay of interieur. Dit kan van allerlei kartonsoorten en kan gewoon full colour bedrukt worden!

Pickwick & Douwe Egberts klepdoos
Jelster_1_good.jpg
Asics brievenbusdoos op maat met inlay
Rags_good.jpg
Klepdozen anker
bottom of page