top of page

Een schuifkaart maakt nieuwsgierig

Schuifkaarten zijn wisselbeeldkaarten die opengeschoven worden door aan een lipje te trekken. Het maakt de ontvanger zeker nieuwsgierig! De boodschap zit ‘verstopt’ in de binnenkant en komt tevoorschijn wanneer de kaart open wordt gemaakt. 

Waarom een schuifkaart?

Schuifkaart

Schuifkaarten zijn wisselbeeldkaarten die opengeschoven worden door aan een lipje te trekken. Het maakt de ontvanger zeker nieuwsgierig! De boodschap zit ‘verstopt’ in de binnenkant en komt tevoorschijn wanneer de kaart open wordt gemaakt. Doordat de schuifkaart om een actie van de ontvanger vraagt, houdt deze de aandacht langer vast. Het leuke is dat de schuifkaart voor oneindig veel doeleinden gebruikt kan worden. Wij hebben geboortekaartjes gemaakt, adreswijzigingen, promotiemateriaal, lancering van nieuwe producten. Voor al uw ideeën kunnen wij een schuifkaart maken. Dit doen wij vanaf het ontwerp, inclusief drukken, stansen, plakken en versturen.

Schuifkaart1

Schuifkaarten op maat


U kunt een simpele tweedelige schuifkaart laten maken maar ook een kaart waarbij verschillende vlakken verschuiven waardoor het verrassingseffect nog groter is, dit noemen we een lamellenschuifkaart. Er zijn ook driedelige schuifkaarten, waarbij aan één zijde aan de lip wordt getrokken en de kaart aan twee zijde verschuift. Het formaat en de vorm van de schuifkaart kunt u natuurlijk zelf bepalen. Als materiaal gebruiken wij altijd sulfaat karton voor het beste resultaat..

Inspiratie schuifkaarten

Schuifkaarten worden veel gebruikt ter promotie. Winnubst is specialist in het maken van jouw schuifkaarten van karton. Doe hier inspiratie op of download ons inspiratie magazine!

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze specials, plafondhangers en 3D kaarten om inspiratie op te doen.
bottom of page