Een schuifkaart maakt nieuwsgierig

Schuifkaarten zijn wisselbeeldkaarten die opengeschoven worden door aan een lipje te trekken. Het maakt de ontvanger zeker nieuwsgierig! De boodschap zit ‘verstopt’ in de binnenkant en komt tevoorschijn wanneer de kaart open wordt gemaakt. Doordat de schuifkaart om een actie van de ontvanger vraagt, houdt deze de aandacht langer vast. Het leuke is dat de schuifkaart voor oneindig veel doeleinden gebruikt kan worden. Wij hebben geboortekaartjes gemaakt, adreswijzigingen, promotiemateriaal, lancering van nieuwe producten. Voor al uw ideeën kunnen wij een schuifkaart maken. Dit doen wij vanaf het ontwerp, inclusief drukken, stansen, plakken en versturen.

Zie hier enkele voorbeelden van schuifkaarten die Winnubst heeft geproduceerd:

Verschillende schuifkaarten?

U kunt een simpele tweedelige schuifkaart laten maken maar ook een kaart waarbij verschillende vlakken verschuiven waardoor het verrassingseffect nog groter is, dit noemen we een lamellenschuifkaart. Er zijn ook driedelige schuifkaarten, waarbij aan één zijde aan de lip wordt getrokken en de kaart aan twee zijde verschuift. Het formaat en de vorm van de schuifkaart kunt u natuurlijk zelf bepalen. Als materiaal gebruiken wij altijd sulfaat karton voor het beste resultaat.

 

Wij hebben bijzondere ideeën en hebben de afgelopen 30 jaar veel gezien en gemaakt. Neem contact met ons op via 075-614 2525 of mail naar info@winnubstbv.nl om van gedachten te wisselen of kom een keer langs!

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen. Naast schuifkaarten maken we ook Shelf displays, Showcards en Speciaal drukwerk.

1/1
GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst