top of page

Onze Point of Sale Specials

Speciale vormen, speciale materialen, extra groot of extra klein, bijna alles is mogelijk. Zie hier een paar fotovoorbeelden. Heeft u iets anders voor ogen, neem vooral contact met ons op om de (bijna oneindige) mogelijkheden te bespreken.
80cecb_f8564802c34548d2a781178eb9bdce4b~
80cecb_5f711c153e0e4b6da53a219f853cf86f~

Point of Sale specials op maat

Een pop-up kaart is een beleving in 3D waarbij één of meerdere afbeeldingen omhoog komt bij het openvouwen. Een leuke verrassing voor de ontvanger en iets wat niet snel vergeten wordt.
Wil jij een bijzondere uitnodiging versturen? Wil jij jouw klanten op de hoogte brengen van een verhuizing? Een nieuw product lanceren of uitnodigingen versturen voor een event? Stuur een pop-up kaart! Een super leuk product dat meteen de aandacht trekt, opvalt tussen de normale post en handig door de brievenbus gaat. 
Showcard sneeuw
DSC_7088.jpg

Wij maken al jouw displays van karton:
in alle vormen en maten!

Bekijk ook onze Product van de Week en doe inspiratie op!

Inspiratie voor jouw ideeën

Ben jij op zoek naar echt iets speciaals voor jouw producten? Wij maken en bedrukken alles van karton! Winnubst is specialist in het maken van displays op maat: snel, orgineel en persoonlijk.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze draaischijven, menukaarten en schapsstroken om inspiratie op te doen.
Contactformulier
bottom of page