top of page
Draaischijf op maat

Een draaischijf
voor jouw bedrijf

 

Bent u op zoek naar een draaischijf als een stalenwaaier, reclamewaaier of informatiewaaier? Wij maken deze graag voor u. Hiermee kunt u op een creatieve manier uw boodschap of informatie delen.
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Waarom een draaischijf?

Met een draaischijf is ideaal om een boodschap over te brengen doordat de gebruiker wordt uitgenodigt om deze in de handen te nemen. 

Een draaischijf wordt centraal op elkaar gemonteerd d.m.v. een koper of goudkleurig holniet ringetje. Dit zorgt ervoor dat de delen afzonderlijk kunnen draaien. Bij Winnubst maken wij jouw draaischijf helemaal naar wens. Zo kunnen wij de draaischijf naast holniet ringetjes ook met een busschroef of een plastic drukknop monteren. En ook het design bepaal je helemaal zelf. Uiteraard denken
wij graag mee!
Draaischijf met holniet ringetje
draaischijf

Draaischijf op maat

Wilt u meer informatie kwijt? Dan is de waaier, als variant op de draaischijf, een goede keuze. Deze kan helemaal gepersonaliseerd worden naar uw product, dienst of boodschap.

Ook een waaier wordt bijeen gehouden door een holniet ringetje en is erg compact wanneer deze is ingeklapt. Zo kan de doelgroep de waaier makkelijk meenemen en op een later moment bekijken. 

Inspiratie draaischijven

Het formaat, de dikte, het soort materiaal en de toepassingen zijn oneindig. Wij zetten uw idee graag om in een tastbaar product waar u en uw klanten veel gebruiksgemak en plezier aan kunnen beleven.
Bedrukte draaischijven
Bedrukte draaischijf van karton
Draaischijf op maat

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze stapelkubussen, kubussen en pop-up kaarten om inspiratie op te doen.
Contactformulier
bottom of page