Dispensers

Dispensers worden gebruikt voor het plaatsen van promotieartikelen in winkels, op toonbanken, beurzen en andere drukbezochte locaties. Laat uw product extra opvallen in een mooie en opvallende dispenser. Uw product is het waard!

Show More

Dispensers laat u maken door Winnubst!

Winnubst maakt al jaren prachtige dispensers in verschillende soorten, aantallen en maten.

Met een dispenser presenteert u uw producten op een originele en simpele manier. De zwaartekracht zorgt ervoor dat er constant een volle lade is met producten. Mocht de dispenser leeg zijn dan is deze van eenvoudig boven af aan te vullen.

Op zoek naar een dispenser voor uw product?

Bent u op zoek naar een dispenser voor uw product? Wij leveren verschillende soorten dispensers. Na overleg kunnen we u een plano model sturen, hierop kunt u een design ontwerpen. Met onze ervaring denken we graag met u mee aan een passende oplossing voor uw wensen. Wij leveren de dispensers in platte pakketten, die u zelf kunt opzetten en vullen. Wilt u de dispenser opgezet, gevuld en direct afgeleverd aan de klant? Wordt geregeld! We zullen u volledig ontzorgen.

Met een dispenser geeft u uw (nieuwe) product de extra aandacht die het verdient. Alles om uw product extra onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.

Winkeldispensers en beursdispensers

van uitstekende kwaliteit.

Door onze 30 jaar ervaring en constante ontwikkeling maken wij dispensers van uitstekende kwaliteit. Onze liefde voor het vak maakt dat wij garant staan voor een bijzonder product. Wij maken niets voor niets al vele jaren dispensers voor Heineken, L’Oreal, Brand en vele anderen.

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen.

Naast winkeldispensers en beursdispensers maken we ook Draaischijven, Dozen en Folderbakjes

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst