Dispensers

Dispensers worden gebruikt voor het plaatsen van promotieartikelen in winkels, op toonbanken, beurzen en andere drukbezochte locaties. Laat jouw product extra opvallen in een mooie en opvallende dispenser. Jouw product is het waard!


Met een dispenser presenteer je jouw producten op een originele en simpele manier. De zwaartekracht zorgt ervoor dat er constant een volle lade is met producten. Mocht de dispenser leeg zijn, dan is deze  eenvoudig van bovenaf aan te vullen.

Ben jij op zoek naar een dispenser voor jouw product? Wij leveren allerlei soorten dispensers. Na overleg kunnen we jou een plano model sturen, zodat jij (met onze hulp) een design kunt ontwerpen. Wij leveren de dispensers in platte pakketten die je zelf kunt opzetten en vullen. 

 

Wil je de dispenser opgezet, gevuld en direct afgeleverd aan de klant? Wordt geregeld! 

 

Door onze 35 jaar ervaring en constante ontwikkeling maken wij dispensers van uitstekende kwaliteit. Onze liefde voor het vak maakt dat wij garant staan voor een bijzonder product. Wij maken niet voor niets al vele jaren dispensers voor Heineken, L’Oréal, Brand en vele andere grote merken.

GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • Pinterest
  • b-facebook

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst