top of page
Fisherman_image5.jpeg

Een dispenser
voor jouw producten

Dispensers worden gebruikt voor het plaatsen van promotieartikelen in winkels, op toonbanken, beurzen en andere drukbezochte locaties. Laat jouw product extra opvallen in een mooie en opvallende dispenser. Jouw product is het waard!
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Waarom een dispenser?

Met een dispenser presenteer je jouw producten op een originele en simpele manier. De zwaartekracht zorgt ervoor dat er constant een volle lade is met producten. Mocht de dispenser leeg zijn, dan is deze  eenvoudig van bovenaf aan te vullen.
Ricola_image1.jpeg
Ricola_image1.jpeg

Dispensers op maat

Ben jij op zoek naar een dispenser voor jouw product? Wij leveren allerlei soorten dispensers. Na overleg kunnen we jou een plano model sturen, zodat jij (met onze hulp) een design kunt ontwerpen. Wij leveren de dispensers in platte pakketten die je zelf kunt opzetten en vullen. 

 

Wil je de dispenser opgezet, gevuld en direct afgeleverd aan de klant? Wordt geregeld! 

Inspiratie kartonnen dispensers

Winnubst is specialist in het maken van dispensers en andere displays. Snel en persoonlijk.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze showcards, pop-up kaarten en folderbakjes om inspiratie op te doen.
bottom of page