top of page
Luxe verpakking van Redken

Val op met luxe verpakkingen

Een kartonnen luxe verpakking is de ideale manier om extra op te vallen tussen de post of om een extra boodschap op te communiceren
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Waarom een luxe verpakking?

Een verzenddoos is het ideale Point of Sale materiaal om jouw product extra bijzonder te verzenden. Een kartonnen verzenddoos is de ideale manier om extra op te vallen tussen de post of om een extra boodschap op te communiceren. Een grote luxe verzenddoos tot een kleine brievenbusdoos. Winnubst is specialist in het maken van luxe dozen op maat
Maybelline doos interieur.png
Loreal paris doos interieur2.png

Luxe verpakkingen op maat

Een grote luxe verpakking of een kleinere luxe brievenbus doos, wij maken alles van karton en kunnen het voor jou bedrukken. Een bedrukte doos geeft het product direct een bijzondere uitstraling, waarmee jouw klant de doos met een positieve eerste indruk in ontvangst neemt. Onze luxe dozen zijn extra sterk en gemaakt van het juiste karton, waardoor het product intact blijft. 
Wij stansen, snijden en cacheren een kartonnen doos en maken er een luxe verpakking van. Luxe dozen met een speciaal interieur, bedrukking of maat? Download ons inspiratie magazine en doe inspiratie op! 

Inspiratie luxe verpakking

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze pop-up kaarten, showcards en koffers om inspiratie op te doen.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

bottom of page