Vloer displays

 

Een vloerdisplay of zuil als informatiedrager

Met een vloerdisplay is het mogelijk om aandacht te trekken voor een boodschap. Een vloerdisplay is dusdanig groot dat men deze niet kan passeren zonder ernaar te kijken. Vloerdisplays worden gebruikt voor promotionele acties en om een boodschap over te brengen in een drukke ruimte. Ze worden veelvuldig ter promotie ingezet op openbare plekken zoals bibliotheken, winkelcentra en supermarkten. Een vloerdisplay of zuil is ideaal voor het promoten van een product. Het voordeel van de zuil is dat je twee of meer vlakken hebt om informatie op te plaatsen, hierdoor is de zuil een grote en opvallende informatiedrager en tevens een unieke eye-catcher. De hoogte van een vloerdisplay of zuil kan een formaat hebben tot wel 2 meter hoog! De keuze van het formaat ligt bij u en is voornamelijk afhankelijk van het design en het doel van de display. Of u een rechthoekige, vierkante of een halfronde display zoekt, wij hebben voorbeelden beschikbaar en kunnen uw wensen met unieke ontwerpen uitvoeren.

Zuilen en vloerdisplays vallen op!

Onder andere voor klanten als ABN AMRO  en L’Oréal maken wij regelmatig zuilen in verschillende uitvoeringen. Deze zuilen en vloerdisplays maken wij meestal van stevig dubbel E-karton, beplakt met drukwerk waardoor deze stabiel staan en een mooie uitstraling hebben. De zuilen en vloerdisplay kunt u maanden gebruiken. De vloerdisplay kunt u eenvoudig van nieuwe producten voorzien door het design te veranderen.

Vloerdisplays kunt u hergebruiken

De kwaliteit van de zuil en vloerdisplay zijn zo degelijk dat u deze maanden kunt gebruiken. Als u de vloerdisplay in een neutrale reclametekst opmaakt, kunt u deze hergebruiken door het inzetstuk aan te passen. Nieuwsgierig? Wij laten u graag meer zien. 

Show More

Zoekt u andere vloerdisplays dan de voorbeelden op de foto?

De foto’s op de website zijn slecht een impressie. Als u een vloerdisplay zoekt dan kunnen wij uw ideeën verder uitwerken. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, schroom dan niet om contact op te nemen via 075-614 2525 of mail naar info@winnubstbv.nl.

Meer bijzonder drukwerk

Winnubstbv is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen. Naast toonbank displays maken we ook Zuilen, Dispensers en Draaischijven

Please reload

  • b-facebook
  • LinkedIn Black Round
  • YouTube - Black Circle

Pieter Lieftinckweg 28
1505 HX Zaandam

 

T: 075 614 2525
E: info@winnubstbv.n
l

Winnubst Grafische Afwerking 2017 © | Design by: Maxime Winnubst