Vloerdisplays en Zuilen

 

Een vloerdisplay of zuil als informatiedrager

Een vloerdisplay of zuil wordt gebruikt om aandacht te trekken voor promotionele acties of om een boodschap over te brengen. Ze worden veelvuldig gebruikt ter promotie in drukke, openbare ruimtes zoals bibliotheken, winkelcentra en supermarkten.
Een vloerdisplay is dusdanig groot dat men deze niet kan passeren zonder ernaar te kijken. Het voordeel van de zuil is dat je twee of meer vlakken hebt om informatie op te plaatsen, hierdoor is de zuil een grote en opvallende informatiedrager en tevens een unieke eyecatcher. Wij maken vloerdisplays of zuilen tot wel twee meter hoog!
 De keuze van het formaat ligt bij jou en is voornamelijk afhankelijk van het design en het doel van de display. Of jij een rechthoekige, vierkante of een halfronde display zoekt, wij hebben voorbeelden beschikbaar en kunnen jouw wensen met unieke ontwerpen uitvoeren.

Zuilen en vloerdisplays vallen op!

Onder andere voor klanten als ABN AMRO en L’Oréal maken wij regelmatig zuilen in verschillende uitvoeringen. De zuilen en vloerdisplays maken wij meestal van stevig dubbel E-karton, beplakt met drukwerk waardoor ze stabiel staan en een mooie uitstraling hebben. De zuilen en vloerdisplay kunnen maandenlang gebruikt worden. 


Als je de vloerdisplay in een neutrale reclametekst opmaakt, kan je deze hergebruiken door het inzetstuk aan te passen. Nieuwsgierig? Wij laten jou graag meer zien. Zelf een vloerdisplay ontwerpen? Het kan allemaal bij Winnubst!

1/1
Meer bijzonder drukwerk

Winnubst is gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en levert alles behalve de standaard, omdat we net een stapje extra doen. Naast toonbank displays maken we ook Dispensers en Tafelkaarten.

GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • Pinterest
  • b-facebook

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst