Plafondhanger

Een plafondhanger is een echte eyecatchers!

Jij kan geen winkel binnengaan zonder hangende reclame te zien. Door een standaard mobile te vervangen door een plafondhanger heb jij meteen een echte eyecatcher te pakken. Het kenmerk van de plafondhanger is dat deze beweegt en beweging zorgt voor attentie. Waar jij hem hangt in jouw winkel, bedrijf of op de beursvloer, het blijft een eyecatcher.
Met een plafondhanger kan jij jouw product of merk nog beter laten opvallen! Klinkt dit voor jouw interessant? Neem dan snel contact met ons op!

Plafondhanger laten maken

Wij kunnen voor jou de complete plafondhanger ontwerpen, drukken, cacheren, stansen, verpakken en versturen. Deze wordt, indien gewenst, geleverd met alle materialen die nodig zijn om jouw plafondhanger op te hangen. Jij kan zelf een ontwerp maken en opsturen of jij kan een aantal wensen opsturen waarmee wij een ontwerp maken.

 

Bijzondere plafondhanger?

Jouw plafondhanger is al een eyecatcher op zich. Toch kunnen vormen en details als kleuren nog een extra dimensie toevoegen. Door onze ervaring met het maken van plafondhangers zorgen wij ervoor dat jouw plafondhanger van een goede kwaliteit is en de aandacht van jou doelgroep net iets langer vasthoudt.

 

Wij hebben al vele bijzondere ideeën gezien, ontworpen en geproduceerd. Ben jij benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs om van gedachten te wisselen!

1/1
Ander bijzonder drukwerk

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere soorten drukwerk en leveren alles behalve de standaard omdat we net een stapje extra doen.

Naast plafondhangers maken wij Pop-up kaarten, Schuifkaarten en Shelf displays.

 
GET IN TOUCH

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • b-facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Winnubst Grafische Afwerking 2020 © | Design by: Maxime Winnubst