Een cassette maakt jouw boodschap specialer

Een cassette is de ideale manier om een bijzondere boodschap in te stoppen. 

Wat is een cassette?

Een cassette wordt van karton gemaakt en is een omhulsel waarin een boek of iets anders verpakt kan worden. De cassette wordt omplakt en bedrukt. De cassette heeft één open zijde, waardoor de boekrug goed zichtbaar en leesbaar blijft.
Het kan ook als een houder gezien worden voor jouw product. Naast een boek kan je er bijvoorbeeld ook een ouderwetse videoband in bewaren.

Cassettes op maat

Cassettes, persmappen, opbergmappen, cassettes, noem maar op. Wij hebben het in vele soorten en maten gemaakt. Bijzondere cassette nodig? Wij maken jouw cassettes van karton!

Inspiratie cassettes

Ben jij op zoek naar een cassette voor jouw boodschap? Wij leveren alle soorten cassettes Winnubst is specialist in het maken van cassettes en andere displays: snel, origineel en persoonlijk.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze kubussen, toonbankdisplays en stapelkubussen om inspiratie op te doen.
Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!

Pieter Lieftinckweg 28, 1505 HX Zaandam

info@winnubstbv.nl   |   075 614 2525

  • LinkedIn Black Round
  • b-facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Op zoek naar een verpakking voor jouw webshop? Neem eens een kijkje bij ons label: Jouw Webshopverpakking.

Winnubst Grafische Afwerking 2021 © | Design by: Maxime Winnubst