top of page

Ga de hoogte in
met een stapelkubus

Er zijn talloze manieren om reclame te maken, maar het moeilijke is om het eruit te laten springen. Een reclame die op een speelse wijze tot leven komt en meteen opvalt? Een 3D-kubus Het is ideaal voor het promoten van een product. Een stapelkubus wordt ook omschreven als kubustoren.
Alfez_good (3).jpg
Supersnel geleverd
Eigen productie in Nederland
Duurzame verpakkingen

Waarom een stapelkubus?

Een nieuwe stapelkubus nodig voor jouw winkel? Wij maken stapelkubussen in verschillende vormen en maten. Wil jij nét even iets anders? Wij denken mee voor de mogelijkheden. Of het nu een grote kubus is of een kleinere, wij maken, snijden en bedrukken het. Een groot voordeel van een kubus is dat deze plat te verpakken en versturen is en eenvoudig door de winkelier kan worden opgezet. Dit zorgt voor lage verzendkosten bij een groot reclame object. 
stapelkubus Danio
Kubustoren Danio

Stapelkubussen op maat

Wil jij echt opvallen? Dan moet je de hoogte in door middel van een kubustoren!Op het moment dat een kubus tot ooghoogte reikt kan de klant er niet meer om heen. Deze hoogte wordt bereikt door kubussen op elkaar te zetten. Door wat simpele inkepingen kunnen de kubussen makkelijk gestapeld worden zonder om te vallen. Wees origineel en
probeer een stapelkubustoren.

Inspiratie stapelkubussen

Wij maken, bedrukken en snijden jouw stapelkubussen.

Benieuwd naar ander Point of Sale materiaal en Instore Communicatie?

Al meer dan 35 jaar is Winnubst jouw specialist in Instore Communicatie en Point of Sale materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij maken jouw producten zichtbaar door middel van het snijden, stansen en cacheren van de producten op meer dan tien soorten karton. Van grote instore communicatie tot klein Point of Sale materiaal: jij bedenkt het en wij maken het. Bekijk ook onze kubussen, toonbankdisplays en vloerdisplays om inspiratie op te doen.
Contactformulier
bottom of page